Slider

Verblijf beachcamp

Het ultieme strandgevoel beleeft u tijdens uw beachcamp schoolkamp met het verblijf op camping of in bungalows, omdat deze op loopafstand van het strand liggen. Op deze locaties kunt u gedurende het beachcamp tevens gebruik maken van het subtropisch zwembad. Als u kiest voor groepsaccommodatie is het strand op korte fietsafstand te bereiken. Zo zijn alle beach activiteiten in de directe omgeving van uw verblijf.

Tentenkamp

De voordeligste manier van overnachten is het verblijf in het beachcamp tentenkamp op de camping. In dit geval profiteert u hier van de uitstekende faciliteiten van het park, waaronder het subtropisch zwembad. Bij aankomst op het beachcamp staat de grote partytent al voor de groep klaar. Om de deelnemers kennis te laten maken met kamperen, zetten ze zelf de slaaptenten op. Dit gebeurt onder begeleiding van de Huski instructeurs. In de partytent kunt u tijdens het schoolkamp met uw groep bijeen zitten. Ook vindt u hier de kookapparatuur zoals kookmaterialen en de ingrediënten voor het eten. De Huski slaaptenten bieden plaats aan 4 à 5 personen. Het docententeam heeft de beschikking over eigen tenten.

Bungalow

Op de Brouwersdam en direct aan het Grevelingenmeer ligt ook het bungalowpark waar we gebruik van maken tijdens uw beachcamp. De leerlingen verblijven tijdens dit schoolkamp in volledig ingerichte 6-persoons bungalows. Per 6 personen runnen ze hun eigen huishouden. Het bungalowpark ligt op loopafstand van het activiteitenstrand en beschikt onder andere over een subtropisch zwembad, bowlingbanen, restaurant, bar en winkel.

Groepsaccommodatie

Bij een groepsaccommodatie verblijft u tijdens het beachcamp schoolkamp met de hele groep in een eigen accommodatie. In de nabije omgeving beschikken we over een ruim aanbod aan groepsverblijven vanaf 10 tot 70 personen. Elk verblijf heeft meerpersoons slaapkamers voor de leerlingen. Voor de docenten is er een eigen ruimte. De accommodatie beschikt over een groepsruimte en goed ingerichte keuken. Voor het vervoer naar de beach activiteiten op het strand regelen we in dit geval fietsen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan