Corona voorwaarden update 15-9-2021

Het nieuwe schooljaar 2021-2022 is weer gestart, waarbij er al meer versoepelingen aangekondigd en doorgevoerd zijn. We merken dat er al weer meer mogelijkheden zijn voor de schoolreizen. De heropening van scholen en het loslaten van de 1,5 meter afstand tussen leerlingen onderling geeft ons letterlijk en figuurlijk de ruimte om een schoolreis te organiseren. Het is ook mogelijk met de touringcar te reizen mits de deelnemers een mondkapje dragen.
De ontwikkeling rondom het virus in Europa blijft een onzekere factor waar we rekening mee moeten houden. We houden de reisadviezen van het het RIVM van onze bestemmingen nauwlettend in de gaten.
Via deze weg willen we u informeren over de werkwijze van Huski Reizen voor wat betreft reserveringen in het schooljaar 2021-2022.

Reservering en corona

Zodra de school de offerte voor akkoord geeft, zal Huski Reizen de boeking definitief maken. Het is mogelijk om deze boeking tot 3 maanden voor vertrek kosteloos te annuleren. Mocht er binnen 3 maanden voor vertrek alsnog reden zijn om te annuleren, maar is het reisadvies groen of geel, dan hanteren we onze annuleringsvoorwaarden. Bij reisadvies code oranje/rood kan de reservering kosteloos verplaatst worden. Bent u in het bezit van een voucher van Huski dan verplaatst deze voucher mee met de verplaatste schoolreis.

Reis- en annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering die deelnemers zelf via Allianz af kunnen sluiten, dekt de annuleringskosten als een leerling voor vertrek corona heeft. Dit geldt dan voor de betreffende leerlingen en maximaal 6 medeleerlingen die mee zouden reizen.

De reisverzekering dekt alleen de kosten in het geval de groep op locatie in quarantaine moet tot maximaal 1.000 euro per persoon na toestemming met de alarmcentrale.

Verandering in regelgeving

Onze offertes en reserveringen worden berekend ervan uitgaande dat de capaciteit volledig benut kan worden, zoals vermeld in uw offerte en bevestiging. Het kan zijn dat dit bijgesteld moet worden door verandering in regelgeving door instanties of het betreffende land. Indien deze aantallen aangepast moeten worden waardoor er een grotere touringcar of meer kamers in verband met andere bedden- of tenten verdeling nodig zijn, volgt er een herberekening. Let ook op de voorwaarden en mogelijke kosten aan testen om Nederland weer in te kunnen reizen als het land van bestemming code oranje of rood heeft.

Garantiefonds

Natuurlijk dragen deze tijden niet bij aan de financiële gezondheid van alle bedrijven in de reissector. We herinneren u aan het feit dat Huski Reizen is aangesloten bij een garantiefonds. Uw reis wordt gedekt door garantiefonds: VZR garant. Voor de voorwaarden verwijzen we u naar de website.  

Wij hopen hiermee meer duidelijkheid en zekerheid te hebben gegeven. Mocht u toch nog vragen hebben, schroom dan niet contact op te nemen met uw contactpersoon bij Huski : 030 8000 600 of info@huski.nl.

Met sportieve groet

Huski Reizen

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan