previous arrow
next arrow
Slider

iPad Team Challenge

Leerlingen hebben lang genoeg binnen gezeten. Er is veel in te halen, vooral op sociaal en emotioneel vlak. Leerlingen willen en moeten (weer) tegen elkaar op kunnen botsen: letterlijk en figuurlijk. Maar wat kan er in kort tijdsbestek en past binnen de corona maatregelen? Huski heeft deze iPad Team Challenge ontwikkeld:

Vanaf elke school in Nederland

Een programma op school, dus geen reistijd of onzekerheid over een touringcar. Deze activiteit is de eerste activiteit die door kan gaan bij beperkingen door corona. We zetten de Team Challenge in de omgeving van uw school uit. Bekijk de eigen omgeving eens door een andere bril.

Activiteiten

Tijdens deze unieke, avontuurlijke en spannende Team Challenge gaan de leerlingen bewapend met een iPad in teams de omgeving van de school verkennen! Dankzij onze speciaal ontwikkelde app beleven ze tijdens deze tour waanzinnige avonturen. In deze interactieve challenge gaan de leerlingen samen de strijd aan met elkaar. Gedurende deze Team Challenge zijn er diverse opdrachten die ervoor zorgen dat deze tour de meest opwindende, spannende en avontuurlijke is. Het doel is om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en daarbij natuurlijk ook een leuke route af te leggen! De opdrachten en uitdagingen zullen verschijnen op het scherm van de iPad en kunnen bestaan uit foto en video opdrachten en breinbrekende vragen. De opdrachten komen pas in beeld wanneer de teams op de juiste locatie staan!

De gamemaster legt vooraf natuurlijk duidelijk uit wat de bedoeling is en wat de teams kunnen verwachten. Zij kunnen tijdens de game zelfs live meekijken! Op deze manier zijn zij direct in staat om te helpen, maar alleen als het team er zelf echt niet uitkomt.

Op de iPad zie je de teams bewegen op de kaart, maar ook de tegenstanders! Tijdens de tour kan er ook live met de concurrenten gecommuniceerd worden en er zelfs voor zorgen dat ze flink wat weerstand ondervinden bij de tour. Zo kan jij ze saboteren door ze een gebroken iPad scherm te bezorgen of ze op andere manieren te vertragen! Tijdens de iPad Team Tour bepalen de teams de route die ze afleggen! Dat maakt de iPad Team Challenge tot een uiterst strategisch spel. Bepaal de strategie en route zorgvuldig, wees de andere teams te slim af en win!

Na afloop van deze Team Challenge op Facebook of Instagram opscheppen over de overwinning? Na afloop zal er genoeg beeldmateriaal zijn om te delen en om na te genieten! Alle foto’s en video’s die gemaakt worden tijdens de challenge worden opgeslagen en doorgestuurd naar de school.

Voorbeeld programma

 • 10:30 uur Ontvangst van de leerlingen op school
 • 10:45 uur Briefing programma in de aula
 • 11:00 uur Start programma vanaf school of per fiets naar startpunt
 • 12:45 uur eindsignaal terug naar school
 • 13:00 uur Prijsuitreiking

Prijs dagarrangement: vanaf € 19,50 p.p.

Inclusief:

 • Op maat programma van de omgeving
 • Verwerking thema/vragen van school
 • Huur Ipads 4G
 • Begleiding
 • Reiskosten begeleiding
 • Prijsuitreiking met een prijs voor winnend team
 • BTW

Schoolreis op maat

Alle school programma’s maken wij op maat. Informeer naar de mogelijkheden voor uw school. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan