Slider

Wintersport Sauerland

Het dichtstbij gelegen skigebied vanuit Nederland ligt in het Sauerland, Winterberg. Zoekt u voor school een betaalbare en goede beginnersbestemming voor 1 of enkele dagen dan is Winterberg een serieuze mogelijkheid. Winterberg beschikt over ongeveer 30 pistenkilometers. Bijna alle pistes zijn uitgerust met sneeuwinstallaties. We geven onze wintersportmaterialen afgesteld mee op de bus. Daarnaast verzorgen we met onze eigen ski- en snowboard instructeurs graag de lessen voor uw leerlingen.

VERBLIJF WINTERBERG

Tijdens een meerdaagse reis naar Winterberg kunt u met uw school bijvoorbeeld verblijven in het Schullandheim. Het hostel ligt direct aan de piste en biedt plaats aan maximaal 60 personen. De kamers voor de leerlingen variëren van 3- tot 7-persoons. Voor de docenten zijn er ook enkele 1-persoons kamers met eigen sanitair beschikbaar. Drie stoeltjesliften starten direct voor de deur van het hostel.

Het hostel beschikt over een eetzaal, 2 groepsruimtes (groot en klein), 2 tafeltennis- en 2 tafelvoetbaltafels, gymzaal.

ACTIVITEITEN WINTERBERG

  • Skiën
  • Snowboarden
  • Langlaufen

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Het programma van uw reis naar Winterberg wordt op maat gemaakt. Aan de hand van uw wensen komen we tot het gewenste programma. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag gratis een offerte aan via het offerteformulier.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan