Verzekeringen

Een schoolexcursie moet een onbezorgd schooluitje zijn. Daar wilt u een mooie tijd van maken voor de leerlingen en docenten. Toch kan er altijd wat gebeuren, zoals: diefstal, een ongeluk of ziekte.

Mocht er tijdens uw schoolexcursie iets vervelends gebeuren, dan bent u met Allianz Global Assistance uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Zo kunt u uw reisverzekering aanspreken als er tijdens de schoolreis wat gebeurt, en een annuleringsverzekering wanneer een deelnemer niet kan vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren. Huski Reizen geeft u een beeld van de meest voorkomende verzekeringen voor schoolreizen.

U kunt bij Huski Reizen een groeps- en schoolreisverzekering afsluiten voor uw gehele schoolgroep. Dit geeft u als docent veel rust omdat u weet dat iedereen een reisverzekering met de juiste volledige dekking heeft. De aangeboden groeps- en schoolreisverzekering dekt al onze activiteiten! 

Indien u er de voorkeur aan geeft om de deelnemers zelf te laten verzekeren, dan kunt u hen de mogelijkheid bieden via ons een individuele reisverzekering en/of een individuele annuleringsverzekering af te sluiten. Hoe te verzekeren: Na online inschrijving voor de reis ontvangen de deelnemers een bevestigingsmail met o.a. een wachtwoord voor het afsluiten van een individuele verzekering. Met dit wachtwoord kan via de buttons individuele verzekeringen de gewenste verzekering(en) direct online afgesloten worden. Geen wachtwoord ontvangen: informeer dan via info@huski.nl of neem contact op met Huski Reizen telefoon 030 8000 600.

Huski Reizen bemiddelt in deze verzekeringen en ontvangt daarvoor een provisie van Allianz Global Assistance. Neem voor deze informatie contact op met Huski: 030 8000600 of info@huski.nl.