Schoolreis Ardennen
Schoolreis Ardennen

Schoolreis Ardennen

Een schoolreis Ardennen organiseert u het beste rechtstreeks bij de uitvoerende organisatie. Bij Huski Reizen bent u dan ook direct op het juiste adres in de Ardennen. Wij organiseren uw schoolreis Ardennen vanaf eigen locaties en met eigen instructeurs en materialen. Samen met de school stellen we het programma samen zoals deze het beste bij de groep past.

Een Ardennenkamp bevat grensverleggende activiteiten, teambuilding, kennismaking met elkaar en de natuur. Dit zijn wel dé ingrediënten voor een leerzame maar ook super leuke schoolreis. In de Ardennen beleven de leerlingen stoere, uitdagende activiteiten. Denk aan mountainbiken, kanovaren, klimmen en abseilen. Activiteiten dicht bij de natuur. Ook het verblijf kan zo avontuurlijk ingericht worden als bij de groep past.

Een all-in Ardennenkamp bij Huski Reizen houdt in:

Een Ardennenkamp is uiteindelijk een ervaring die de leerlingen nog lang bij zal blijven. Juist doordat de leerlingen samen de uitdaging aan gaan en het groepsgevoel versterkt wordt. Maar ook individueel leren de leerlingen veel. Denk aan zelfstandigheid en grenzen leren kennen en verleggen.

Een schoolreis in de Ardennen met Huski is veilig, leuk, leerzaam en gemakkelijk geregeld. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar! Samen met ons enthousiaste instructeursteam zorgen wij voor een onvergetelijke schoolreis. We beschikken over verschillende eigen locaties.

Laat u informeren door onze medewerkers om de schoolreis zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen.

Huski biedt op maat gemaakte en betaalbare werkweken naar de Ardennen aan. Geen kant-en-klaar product, maar een schoolreis die afgestemd wordt op uw wensen, prioriteiten, doelgroep en niveau van de leerlingen.
Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte schoolreis.
Vul het offerteformulier in of bel naar 030 – 8000 600.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan