Slider

Schoolreis Ardennen

Een schoolreis Ardennen organiseert u het beste rechtstreeks bij de uitvoerende organisatie. Bij Huski bent u dan ook direct op het juiste adres in de Ardennen. Wij organiseren deze schoolreizen vanaf eigen locaties en met eigen instructeurs en materialen.

Een Ardennenkamp bevat grensverleggende activiteiten, teambuilding, kennismaking met elkaar en de natuur. Dé ingrediënten voor een super leuke en leerzame schoolreis. In de Ardennen beleven de leerlingen stoere activiteiten. Denk aan mountainbiken, kanovaren, klimmen en abseilen. Activiteiten dicht bij de natuur. Ook het verblijf kan zo avontuurlijk ingericht worden als bij de groep past.

Een all-in Ardennenkamp bij Huski Reizen houdt in:

Uiteindelijk is een Ardennenkamp een ervaring die de leerlingen nog lang bij zal blijven. Juist doordat de leerlingen samen de uitdaging aan gaan en het groepsgevoel versterkt wordt. Maar ook individueel leren de leerlingen veel. Denk aan zelfstandigheid en grenzen leren kennen en verleggen.

Een schoolreis in de Ardennen met Huski is veilig, leuk, leerzaam, gemakkelijk geregeld en ook nog eens betaalbaar! Samen met ons instructeursteam zorgen wij voor een onvergetelijke schoolreis. We beschikken over verschillende eigen locaties. Zo ook de locatie van onze zusterorganisatie PBO. Dit is een prachtige uitvalsbasis voor een avontuurlijke schoolreis. We beschikken hier over een highrope parcours, kampeerterrein en tipitentenkamp. Laat u informeren door onze medewerkers om de reis zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen.

Huski biedt op maat gemaakte en betaalbare werkweek naar de Ardennen aan. Geen kant-en-klaar product, maar een schoolreis die afgestemd wordt op uw wensen, prioriteiten, doelgroep en niveau van de leerlingen.
Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte schoolreis.
Vul het offerteformulier in of bel naar 030 – 8000 600.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan