Ardennenkamplocaties
Ardennenkamplocaties
previous arrow
next arrow

Locaties Ardennenkampen

Onze Ardennenkampen organiseren we op onze eigen outdoor locaties. Op deze manier kunnen we uw werkweek naar de Ardennen flexibel en op maat samenstellen. Om tot het gewenste programma en locatie te komen stemmen we daarom eerst uw wensen af. Een Ardennenkamp met beleving van uitdagende activiteiten is een ideale manier om het groepsgevoel te versterken. Maar ook individueel leren de leerlingen veel, denk aan zelfstandigheid, grenzen leren kennen en verleggen. Al met al een ervaring voor het leven.

De locaties van onze Ardennenkampen liggen op circa 2,5 tot 3,5 uur rijden vanaf Utrecht. De outdoor locaties hebben we ingericht om uw werkweek in de Ardennen zo comfortabel, veilig, leuk en goed mogelijk te laten verlopen. Zo hebben we mooie en uitdagende activiteiten locaties, eigen materialen en kundige en enthousiaste instructeurs.

Voor uw werkweek Ardennen heeft u de keuze uit twee locaties:

Locatie Ardennen Coo

Onze uitvalsbasis voor deze locatie is het bungalowpark Domaine Long Pré. Het verblijf wordt verzorgd op dit bungalowpark of op het bungalowpark Center Parcs in Vielsalm. Daarnaast is het mogelijk in groepshuis, jeugdherberg of op camping te overnachten.
Beleef alle outdoor activiteiten direct op en vanaf het park. Zo hebben we op het park zelf een challenge parcours, tokkelbaan en kunnen we boogschieten en vlotbouwen en -varen. Tevens starten we direct vanaf dit park met activiteiten als mountainbiken en hiken. Op de rivier de Amblève kunnen we prachtige kanotochten maken en de klimrotsen nodigen uit voor klimmen, abseilen en de indrukwekkende Via Ferrata / Klettersteig. Naast deze outdoor activiteiten is het ook mogelijk om een culturele invulling toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan druipsteengrotten, mijnen, het circuit van Francorchamps of een oorlogsmuseum.

Locatie Ardennen Sprimont

In Comblain-au-Pont ligt ons Ardennenkamp met een volledig uitgerust tentenkamp voor één schoolgroep. Ook dit is de ultieme uitvalsbasis voor een survivalkamp. Alle outdoor activiteiten zijn direct op en vanaf de camping te beleven. Zo hebben we op de camping een schietprogramma en survival skills. Tevens starten we direct vanaf de camping met activiteiten als mountainbiken en hiken. Op de rivier de Ourthe kunnen we prachtige kanotochten maken. In de nabijgelegen klimgroeve Sprimont kunnen we terecht voor de nodige adrenaline met de beleving van de activiteiten klimmen, abseilen en de klettersteig.


Beide locaties hebben unieke eigenschappen en specialiteiten. Kortom: geef uw wensen door en wij stellen het programma voor u samen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan