Slider

Schoolkamp Ardennen Coo

Locatie Ardennen Coo

Uw schoolkamp Ardennen organiseren we onder andere op onze locatie in het Amblève dal. In Coo / Stavelot ligt onze basis van de werkweken Ardennen op het bungalowpark Domaine Long Pré. Hiervandaan organiseren we de schoolkampen in deze omgeving. Het verblijf tijdens uw werkweek in Ardennen is mogelijk in de bungalows van dit park. Maar in de directe omgeving kunnen we uw schoolkamp Ardennen ook in groepshuis, op camping of in bivak verzorgen.

Actief programma

Beleef alle outdoor activiteiten direct op en vanaf het park. Zo hebben we op het park zelf een challenge parcours, tokkelbaan, touwbruggen en kunnen we boogschieten en vlotbouwen en -varen. Tevens starten we direct vanaf dit park met activiteiten als mountainbiken en hiken. Op de rivier de Amblève kunnen we prachtige kanotochten maken en de klimrotsen nodigen uit voor klimmen, abseilen en de indrukwekkende Via Ferrata / Klettersteig. Naast deze outdoor activiteiten is het ook mogelijk om een culturele invulling toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan druipsteengrotten, mijnen, het circuit van Francorchamps of een oorlogsmuseum.

Verblijf

Het verblijf in Coo biedt u voldoende keuze mogelijkheden om de werkweek in de Ardennen naar uw wens in te vullen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte Schoolkamp Ardennen! Vul het offerteformulier in of bel naar 030-8000600.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan