Slider

Survivalkamp Ardennen Vecpré

Voor een survivalkamp Ardennen is onze outdoor locatie in het Ourthe dal de aangewezen locatie voor een eerste kennismaking met buitensport.

Locatie survivalkamp Ardennen

In Vecpré ligt onze basis van de schoolreizen Ardennen. Vecpré ligt op 3 km afstand van het historische stadje La Roche-en-Ardennes. Dit is de ultieme uitvalsbasis aangezien in de directe omgeving alle outdoor activiteiten van uw survivalkamp Ardennen plaatsvinden.

Verblijf

We organiseren het verblijf op de manier die het beste bij uw groep past. Op deze locatie heeft u namelijk verschillende keuzes. Het meest back to basic is het verblijf op camping. Wij maken gebruik van meerdere campings waar we inmiddels al jaren vaste gast zijn. Ons streven is hooguit één school per camping te laten verblijven. Tenslotte is het prettig om het verblijf comfortabel en overzichtelijk te hebben. Daarnaast kunnen we uw schoolreis Ardennen in deze omgeving ook met verblijf op een bungalowpark of groepshuis verzorgen.

Actief programma

Onze eigen instructeurs staan voor u klaar om uw leerlingen alles te leren over de survival activiteiten en het leven in de natuur. De rivier de Ourthe nodigt uit om te kanovaren en het ruige terrein om door te hiken en te mountainbiken. Op ons buitensportterrein hebben we een challenge parcours en een bos waar de deelnemers zelf touwbruggen bouwen. De hoge rotswanden voor de adventure activiteiten klimmen, abseilen, klettersteig en via ferrata.

Deze activiteiten leveren stuk voor stuk een bijdrage in kennismaking, grenzen verleggen, doorzettingsvermogen en teamspirit. Kortom, een survivalkamp Ardennen is niet alleen uitdagend maar ook heel leerzaam.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte Survivalkamp Ardennen !
Vul het offerteformulier in of bel naar 030-8000600.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan