Slider

Sportkamp Zuid-Holland

Beleef een sportkamp met de leerlingen in Zuid Holland. Begin het eerste schooljaar goed met een introductiedag of introductiedagen dichtbij huis. Of begin het schooljaar goed na een nieuwe samenstelling van klassen en laat de klassen kennismaken met elkaar. Deze locatie leent zich uitstekend voor groepsdynamische activiteiten. Nabij de Biesbosch, onder de rook van Dordrecht bereik je de camping via een polderweg. Rijdend langs Zuid Hollandse boerderijen en dijkhuisjes voel je je al snel thuis. Samen even er tussenuit en buiten leven in een gezonde oer-Hollandse omgeving.

Verblijf sportkamp

Ons sportkamp ligt op een kleine, boeren camping. De camping beschikt over de basic sanitaire voorzieningen en minimale faciliteiten. Aan de rand van de camping bevindt zich het groepsterrein. Het sportkamp is ingericht met een partytent met kookfaciliteiten, een cabin met koelkasten en vriezer, een kampvuurplaats met zitplaatsen en een groot veld voor onze 5 persoons tipitenten.

Sportkamp activiteiten

Voor een dagprogramma of meerdaags programma kunnen we gebruik maken van alle activiteiten op deze locatie. Naast het het groepsterrein ligt de Obstacle run (een uitgezet parcours van houten palen, touwen, knopen en banden). Er is een boogschiet en opblaasstormbaan. Met mobiele obstakels in een mum van tijd een stoer Archery tag decor bouwen. Pal aan de camping stap je in de kano voor een kanotochtje tussen de landerijen. Deze locatie beschikt over diverse samenwerkingsopdrachten, sport en spel en oud hollandse spelen. In het nabijgelegen bos(je) kunnen we terecht voor een avondprogramma zoals een speurtocht of levend stratego.

VOORBEELD 3 DAAGS PROGRAMMA

Dag 1

Aankomst en kennismaking met de instructeurs
Tentenkamp opbouwen
Teamwork en kennismakingsactiviteiten (competitie en constructieopdrachten zoals da vinci brug en katapult bouwen)
Eten koken
Avondprogramma bosspel in het bos

Dag 2

Ochtend Obstacle Run en flintstone auto bouwen

Middag vlotbouwen en varen of kanovaren

Avond Barbecue en kampvuur avond

Dag 3

Ontbijt en opruimen

Terugreis naar school. Op de terugreis kunnen we de stad Dordrecht nog aandoen.

GRATIS OFFERTE

Het sport programma stellen we met u op maat samen. Vraag vrijblijvend en gratis de offerte aan of bel ons op telefoonnummer 030 8000 600.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan