Slider

Verblijf stedenreis school Edinburgh

Voor uw stedenreis met school naar Edinburgh beschikken we over verscheidene accommodaties die geschikt zijn voor uw schoolreis. De accommodaties in Edinburgh waar wij mee samenwerken liggen midden in het oude centrum van de stad. Hierdoor kunt u de stad gemakkelijk te voet ontdekken. Aan de hand van uw wensen of budget stellen we een accommodatie voor die het meest daarop aansluit.

Kamers

De leerlingen verblijven doorgaans in twee- of meer-persoons slaapkamers al dan niet met eigen sanitair of gedeelde voorzieningen op de gang. Voor docenten zijn over het algemeen 1- of 2-persoons kamers beschikbaar. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. Wij adviseren u daar graag in. 

Faciliteiten

De moderne verblijfslocaties beschikken meestal over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en een 24-uur service. Het openbaar vervoer is doorgaans op korte afstand van het verblijf gelegen, dus voor de excursies die wat verder weg zijn, kunt u daar gebruik van maken. Reist u per touringcar dan is het natuurlijk ook mogelijk om van de touringcar gebruik te maken voor de nodige excursies.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan