Schoolreis Krakau Verblijf
Schoolreis Krakau Verblijf

Verblijf stedenreis school Krakau

Voor uw stedenreis met school naar Krakau hebben we diverse accommodaties tot onze beschikking. U heeft de keuze voor een ligging nabij de oude stad, in de joodse wijk Kazimierz of Podg├│rze. Aan de hand van uw persoonlijke voorkeur en budget maken we samen een keuze uit de meest geschikte accommodatie.

Kamers

De hotels en hostel beschikken over meer-persoons slaapkamers voor de leerlingen al dan niet met eigen sanitair of gedeelde voorzieningen op de gang. Voor docenten zorgen we voor 1- of 2-persoons kamers. Als dit mogelijk is bij het verblijf dan reserveren we het verblijf inclusief ontbijt. De vele goedkope restaurants in de stad maken het interessant om uit eten te gaan. Mocht dit in verband met de ligging niet handig zijn dan reserveren we het diner en eventuele lunchpakket bij het verblijf als dat mogelijk is. 

Faciliteiten

De hotels en hostels in Krakau beschikken veelal over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en hebben een 24-uur service. De accommodaties zijn gelegen in de nabijheid van bus- en /of tramhaltes. Vaak is de oude stad ook te voet te bereiken. Als de reis per touringcar gemaakt wordt, kunt u binnen de rijtijden ook de touringcar gebruiken voor excursies als Auschwitz en de Wieliczka zoutmijnen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan