Vliegtuigstedentrips

Vervoer werkweek Londen

Een werkweek Londen stellen we net als alle andere schoolreizen op maat samen. Uw keuze van het vervoer is persoonlijk en door u zelf te bepalen. De keuze zal uiteindelijk ook afhangen van de gewenste invulling van het programma en het budget. Ons deskundige team adviseert u daar graag in.

Touringcar en Ferry

Een werkweek Londen is goed te organiseren per touringcar. In dat geval moeten we het Kanaal overbruggen. Dit kan op verschillende manieren. De overtocht is mogelijk per ferry van DFDS Seaways. Vertrekplaatsen zijn Calais of Duinkerken en de ferry vaart naar Dover.

Touringcar en Eurotunnel

Een andere optie is het per trein via de Eurotunnel. Vertrek is dan vanaf Calais en de aankomst in Folkestone. We zoeken voor u de beste mogelijkheid gekoppeld aan uw reisperiode en reisprogramma. Op deze manier heeft u het gemak van de touringcar ter plaatse. Zo kunnen we deze ook in zetten voor transfer ter plaatse naar bezienswaardigheden.

Vliegtuig

Met de verschillende luchthavens rondom Londen en de prijsvechters die op deze luchthavens vliegen, is Londen ook prima met vliegtuig aan te doen. Zodra de deelnemerslijst voor de schoolreis Londen duidelijk is, kunnen wij de meest voordelige vlucht en vliegtijden voor u zoeken.

Bekijk hier alle onderdelen die we voor een werkweek Londen voor u kunnen organiseren.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan