Schoolreis Parijs met leerlingen
Schoolreis Parijs

Schoolreis Parijs

Een schoolreis naar Parijs, ook wel bekend als lichtstad, ligt op slechts een paar uur rijden van Utrecht. De Franse hoofdstad is voorzien van veel cultureel erfgoed wat Parijs tot ‘s werelds meest populaire bestemming maakt. Een must do tijdens een schoolexcursie naar Parijs is het beklimmen van de Eiffeltoren met de leerlingen! Het biedt u en de leerlingen een prachtig uitzicht over de stad. Zo wordt dan ook direct zichtbaar dat de rivier de Seine het middelpunt van Parijs is en de stad letterlijk door tweeën deelt. Maak met de leerlingen een rondvaart over de Seine en aanschouw het indrukwekkende bouwwerk van de Notre Dame en het Louvre.

Ontdek het Franse leven, door met leerlingen een stadswandeling te maken en een bezoek te brengen aan de onbekende marktjes. Proef de Parijse sfeer in de schilderswijk Montmartre, met haar pittoreske straatjes en de vele terrasjes.

Parijs een dagje verlaten met de hele groep? Dan is de magische wereld van Disneyland Parijs een leuk alternatief.  Deze excursie organiseren we ook wel op de aankomst of vertrekdag. Net als een excursie naar Versailles is dit goed te combineren op 1 van deze dagen.

Een schoolreis naar een stad als Parijs verveelt nooit!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan