SchoolreisRome

Schoolreis Rome

Een schoolreis Rome staat in het teken van de rijke geschiedenis. De stad Rome staat immers bekend om het feit dat het 1 groot openluchtmuseum is met een rijke Romeinse historie. Daarvan is het Colosseum één van de bekendste bezienswaardigheden. Het is een gigantisch amfitheater uit de oudheid waar vroeger de bekende gladiatorengevechten plaats vonden. De stad werd vroeger voornamelijk bewoond door keizers, koningen, politici en beroemdheden. Ieder van hen heeft zijn eigen kenmerken achtergelaten in de stad.

Wandelen in Rome is een reis door de tijd. Van het vroegere Romeinse Rijk, door de middeleeuwen, naar de tijd van Bernini en Borromini en weer terug naar het heden. Uiteindelijk is Rome natuurlijk een levendige stad en kun je genieten van de straatkunstenaars van deze tijd. Rome heeft ontzettend veel bezienswaardigheden en cultureel erfgoed die elk hun eigen charme hebben. Bekende voorbeelden hiervan zijn het Vaticaanstad en de Trevifontein.

Iedere school heeft zo zijn voorkeur voor de invulling van het excursie programma. De exacte invulling van het programma stemmen we samen met u af aan de hand van de doelstelling van de schoolreis. Graag zien we dan ook uw offerte aanvraag tegemoet.

Ontdek Rome in verschillende tijdperken. Buon Viaggio!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan