Anwärter – Snowsports Academy

Wil je van jouw passie je beroep maken? Wij hebben de opleiding!

Snowsports Academy organiseert als opleidingsinstituut zelf de Oostenrijkse anwärter opleiding voor  skileraren en snowboardleraren. Al ruim 20 jaar leiden we leraren op, die les gaan geven in Nederland of in de Alpen.
De opleiding is in twee delen te volgen, de 1e helft in de sneeuwhal en het 2e gedeelte in Oostenrijk. Elke deelnemer die de gehele opleiding afrondt, ontvangt het officiële anwärter diploma.

  • 1e helft Anwärter – NSI-opleiding (Nederland, ca. €775,-)
  • 2e helft Anwärter (Oostenrijk, ca €895,-)

In Nederland werken we samen met de locaties SnowWorld Zoetermeer, Landgraaf en Amsterdam, maar ook in Montana Snowcenter en alpincenter Bottrop zijn we te vinden.
Tijdens de 2e helft Anwärter vindt de opleiding plaats in Kaprun (Kitzsteinhorn) of Zell am See.

Advies over jouw niveau? Volg de gratis proeftraining!

Kan je niet wachten om aan de opleiding te beginnen, maar twijfel je nog over jouw skills? Kom dan langs tijdens één van onze vele proeftrainingen. Op deze dag leren we elkaar kennen, vertellen we alles over onze opleidingen en bieden we een training aan. Alle data en locaties vind je op de website van Snowsports Academy.

Voor de speciale aanbieding met Huski Reizen mail naar instructeurs@huski.nl of bel naar 030-8000607

Huski Reizen vacature

Huski Reizen organiseert wintersportreizen voor scholen van oktober t/m mei! Wij bieden de schoolgroepen een geweldige en sportieve uitdaging in Oostenrijk aan, waar ze kennis kunnen maken met het skiën of snowboarden. Om leerlingen te leren skiën of snowboarden en vooral veel sneeuwplezier bij te brengen, gaan met iedere schoolreis Huski wintersportinstructeurs mee. Wij zoeken met name instructeurs voor de maanden januari, februari en/of maart. Meld je hier aan.