WintersportschoolreisHuski

Wintersport schoolreis Oostenrijk

Een wintersport schoolreis beleven de docenten en leerlingen in Oostenrijk. Al meer dan 40 jaar organiseert Huski Reizen voor groepen scholieren van het middelbaar en beroepsonderwijs dé ultieme wintersport beleving. De volledige organisatie van deze schoolreis is ons dan ook op het lijf geschreven. Zo hebben we al duizenden kinderen en jongeren van de Oostenrijkse pistes doen genieten op ski’s of snowboard.

Met uw klas of groep op wintersport schoolreis kan al vanaf 3 skidagen. Of het nu gaat om een eerste kennismaking met skiën of snowboarden, of de leerling al (ver) gevorderd is, met onze eigen enthousiaste gediplomeerde instructeurs is het voor elke leerling mogelijk om de wintersport te ervaren.

Een schoolreis bij Huski Reizen houdt in:

Vervoer per luxe touringcar met keurmerk

Huski verzorgt de schoolreis van deur tot deur. Of beter gezegd: van schoolplein naar bestemming! Dit betekent dat u en uw groep op school wordt opgehaald en per touringcar wordt vervoerd naar Oostenrijk. De bus blijft tijdens de reis bij de groep en kan ingezet worden voor diverse activiteiten. Daarnaast werkt Huski uitsluitend met touringcarbedrijven die werken volgens de kwaliteitsnorm van Busvervoer Nederland. Wel zo’n veilig idee!

De leukste accommodaties

We hebben al jarenlang goede relaties met de groepsaccommodaties in Oostenrijk. De accommodatie wordt zorgvuldig en naar wens uitgekozen. Na een sportieve dag staat er een overheerlijke avondmaaltijd voor uw groep klaar.

Nederlandstalige instructeurs

De leerlingen maken kennis met het skiën en snowboarden onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs. Onze enthousiaste begeleiders blijven gedurende het verblijf bij uw groep. Dit verhoogt de sfeer tijdens de wintersportreis en komt de onderlinge betrokkenheid altijd ten goede.
Huski Reizen heeft daarnaast een samenwerking met plaatselijke skischolen, waardoor het instructeursteam aangevuld kan worden met een instructeur van de skischool. Hiermee kunnen we de veiligheid nog beter waarborgen.

Wintersport materiaal inbegrepen

Huski beschikt over kwaliteit wintersport materiaal, zoals ski’s, skistokken, snowboards, skischoenen, snowboardschoenen en helmen. Voorafgaand aan de reis zal er op school een pas dag plaatsvinden. Voor elke leerling wordt er een set wintersport materiaal gereserveerd. Alle materialen gaan in de touringcar van de school mee naar Oostenrijk. Zo kan de voorpret al vroegtijdig beginnen. Bovendien besparen jullie bij aankomst tijd en kunnen jullie gelijk de piste op.
Ook maken we gebruik van lokaal verhuur van skimateriaal.

Gezellig avondprogramma

Elke wintersport bestemming heeft naast het skiën en snowboarden nog verschillende andere activiteiten, die onlosmakelijk met de wintersport verbonden zijn. Denk aan zwemmen of rodelen. Liever niet meer op pad ‘s avonds? De accommodaties bieden ook voldoende mogelijkheden om zelf een gezellige avond te organiseren. Een feestavond, pubquiz, sportcompetitie of bonte avond.

Wintersport schoolreis van A tot Z

Met Huski op wintersport is meer dan een schoolreis. Wij zorgen ervoor dat alles in de puntjes geregeld is, zodat jullie zorgeloos op vakantie kunnen en alleen nog maar hoeven te genieten. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om een wintersport schoolreis tot een groot succes te brengen.

Een schoolreis naar Oostenrijk met Huski Reizen is veilig, leuk, leerzaam, gemakkelijk geregeld. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar!
Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt skikamp of snowboardkamp!
Vul het offerteformulier in of bel naar 030-8000600.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan