previous arrow
next arrow
Slider

Wintersport schoolreis Oostenrijk

Een wintersport schoolreis naar Oostenrijk met klasgenoten is een geweldige ervaring en een sportieve uitdaging. Een skikamp en snowboardkamp organiseren we naar Oostenrijk en is al mogelijk vanaf 3 skidagen. De leerlingen maken kennis met het skiën en snowboarden onder begeleiding van onze enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. Onze begeleiders blijven bij uw groep. Dit verhoogt de sfeer tijdens de wintersportreis en komt de onderlinge betrokkenheid altijd ten goede. Uiteindelijk leren de deelnemers elkaar zo goed kennen.

Een schoolreis bij Huski Reizen houdt in:

Huski biedt een op maat gemaakt skikamp of snowboardkamp. Dus geen kant-en-klaar product maar we stemmen onze schoolreizen af op uw wensen en prioriteiten. Belangrijk hierin zijn onder andere de reisperiode en wintersport ervaring van de leerlingen. Voor het avondprogramma heeft u de keuze uit activiteiten als rodelen en zwemmen. Activiteiten die onlosmakelijk met de wintersport verbonden zijn. Zo kunnen de deelnemers het ultieme wintersportgevoel ervaren. Liever niet meer op pad ‘s avonds ? De accommodaties bieden ook voldoende mogelijkheden om zelf een gezellige avond te organiseren. Een feestavond, pubquiz, sportcompetitie of bonte avond. Laat uw wensen weten en wij checken de mogelijkheden in de accommodatie. Met ons instructeursteam zorgen wij voor uw school voor een onvergetelijk skikamp en snowboardkamp in Oostenrijk!

Een schoolreis naar Oostenrijk met Huski Reizen is veilig, leuk, leerzaam, gemakkelijk geregeld. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar!
Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt skikamp of snowboardkamp!
Vul het offerteformulier in of bel naar 030-8000600.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan