Wintersportkamp instructeurs

Instructeurs wintersportkamp

Ski- en snowboardles

Een wintersportkamp met school met eigen instructeurs. Dit is een van de belangrijke krachten van Huski Reizen. Onze eigen instructeurs reizen de hele periode mee op wintersportkamp. Op die manier zijn de instructeurs de hele dag bij de schoolgroep aanwezig voor skiles en snowboardles en begeleiding. Ze zijn tijdens de skilessen en snowboardlessen dan ook niet aan vaste uren gebonden.

Onze wintersport instructeurs

  • Wij werken met Nederlandse, gediplomeerde instructeurs die hun passie voor wintersport graag aan uw leerlingen willen overdragen.
  • De instructeurs zijn minimaal in het bezit van NSkiV niveau 2 of NSL2.
  • Om de veiligheid nog beter te waarborgen heeft Huski Reizen een samenwerking met plaatselijke skischolen. Zodoende kan het instructeursteam aangevuld worden met een instructeur van de skischool.

Avondprogramma

Een aantal instructeurs verblijft bij de groep. Zij willen en kunnen meestal ook aan de avond activiteiten deelnemen wat zorgt voor een leuke groepssfeer! Na de avondmaaltijd is er tenslotte voldoende tijd om een leuk avondprogramma samen te stellen. Zo kunt u in de accommodatie spelletjes doen of een bonte avond of discoavond organiseren. Op de tussenliggende dagen is het in overleg ook mogelijk om de touringcar in te zetten voor activiteiten buitenshuis. Denk aan een zwembad bezoek en/of rodelen. De verantwoordelijkheid van de organisatie van de avondactiviteiten ligt bij de school. Voor meer informatie hierover komen we graag met u in contact

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan