Vervoer Studiereis Hamburg

STUDIEREIS HAMBURG VERVOERSOPTIES

Een studiereis naar Hamburg kan qua vervoer op diverse manieren worden georganiseerd, afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften:

Touringcar

Een studiereis naar Hamburg is uitstekend te organiseren per touringcar. Vanaf Utrecht is het nog geen 5 uur rijden, wat de reis bijzonder efficiënt maakt. Daarnaast is een groot voordeel met de bus reizen dat we de bus in kunnen zetten voor activiteiten in de buitenwijk of buiten de stad. Denk bijvoorbeeld aan excursies zoals concentratiekamp Neuengamme of dierentuin Hagenbeck.

Trein

Vanaf Utrecht Centraal reist u met slechts één overstap naar Hamburg Centraal Station. Rondom dit station vindt u diverse accommodaties op loopafstand. Hierdoor is de treinreis een uitstekende keuze voor uw studiereis naar Hamburg. Het is ook nog een duurzame manier van reizen, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke ervaring.

Alle studiereizen maken wij op maat. Laat ons uw wensen weten en wij stellen de studiereis voor u samen: bel ons op 030-8000 600 of vul het offerte formulier in.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan