Edinburgh-1

SCHOOLREIS EDINBURGH

Een schoolreis Edinburgh, voor iedere school die een schoolreis naar een grotere maar niet massale stad in Groot-Brittannië wil maken en op zoek is naar de perfecte combinatie tussen historie & cultuur.

Edinburgh is de hoofdstad van het prachtige Schotland. Het is niet de grootste stad van het land, maar wel absoluut de mooiste! Met meer dan 4500 gebouwen op de monumentenlijst wordt de binnenstad erkend als UNESCO-plek. Ontdek zelf de prachtige en mysterieuze Old Town met ‘The Royal Mile’ als kloppend hart. Edinburgh is een stad vol mysteriën, kastelen en nauwe steegjes. Het zal je dan ook niet verbazen dat de schrijfster van de Harry Potter boeken hier geboren is en de stad als inspiratiebron heeft gebruikt voor haar verhalen.
Edinburgh is de stad voor een educatieve en actieve schoolreis. Met vele middeleeuwse huizen en bezienswaardigheden kun je verschillende eeuwen geschiedenis ervaren zonder ver te hoeven lopen. Edinburgh is ook nog eens mooi gelegen tussen de Schotse heuvels, wat een uitstapje naar de natuur heel aantrekkelijk maakt.

Hoog tijd om deze stad verder te ontdekken!

STEDENTRIP EDINBURGH OP MAAT

Iedere school en iedere schoolgroep is anders waardoor onze schoolreizen nooit hetzelfde zijn. Uw persoonlijke wensen voor uw schoolreis stemmen we dan graag met u af. Neem contact met ons op of vul het contact- of offerteformulier in en wij nemen contact met u op.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan