Stedentrip London 2

Schoolreis Londen

Een schoolreis Londen, in een bruisende stad en één van de grootste metropolen van Europa. In Londen is altijd wel iets te beleven voor de leerlingen tijdens een schoolexcursie, of dit nu overdag is of in de avond. Niet voor niets staat deze bestemming hoog in de wensenlijst van scholen om als excursie te boeken.

De bekende bouwwerken als de Big Ben, Tower of London of Westminster Abbey zijn kenmerkend voor de stad Londen en zeker de moeite waard om te bezichtigen tijdens uw schoolreis in Londen. De echte Engelse sfeer proeven kan natuurlijk ook in in één van de vele wijken als Notting Hill. Wandelen of fietsen langs de Thames of juist met de boot op ontdekkingstocht. Picknicken in het Hyde Park, het is allemaal mogelijk. Daarnaast is het fantastisch om het typische karakter van Londen te ervaren. Denk aan het links rijden, de beroemde rode dubbeldekkers en de chique zwarte taxi’s. Ook een selfie vanuit de rode telefooncel mag en zal uiteindelijk niet ontbreken.

Natuurlijk letten we bij het samenstellen van de schoolreis op de prijsstelling. Mooi meegenomen zijn de gratis musea zoals National Gallery, British Museum, Science Museum en Imperial War Museum.

Huski Reizen organiseert uw schoolreis naar Londen aan de hand van uw wensen. Iedere school heeft zijn eigen idee over de invulling van een schoolreis.  Zo stellen we het programma samen met de juiste balans tussen plezier en educatie.

Een educatieve stedenreis naar Londen is divers en veelzijdig !

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan