Huski schoolreizen geschiedenis
Huski schoolreizen geschiedenis
previous arrow
next arrow

Geschiedenis van Huski Reizen

Huski Reizen bestaat al meer dan 40 jaar. Sinds 1983 zijn we actief in zowel de winter- als zomermaanden op verschillende locaties in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren hebben we veel leerlingen en studenten een fantastische actieve reis mogen aanbieden! En door enthousiaste en positieve reacties van leerlingen en docenten hopen we in de toekomst nog verder te kunnen groeien in onze werkwijze en u te mogen begroeten op een van onze locaties.

1983 –  Huski Reizen is opgericht door de heer Piet Hulsbosch. Als docent begint hij in 1983 met het organiseren van skireizen voor de leerlingen van zijn school. Deze reizen worden zo enthousiast ontvangen, dat hieruit Huski Reizen (Hu van Hulsbosch en Ski van skiën) is ontstaan. Aanvankelijk is Huski gestationeerd in Varik. Later is Huski verhuisd naar Zaltbommel.

1996 – Huski Reizen breidt uit met buitensportreizen naar de Belgische Ardennen. In het plaatsje La Roche-en-Ardenne is hier in 2002 gestart met een eigen locatie, van waaruit alle reizen in de Ardennen gecoördineerd worden.

2006 – Piet Hulsbosch bereikt de pensioengerechtigde leeftijd, en het bedrijf wordt overgenomen door Jeroen Kassing.  Jeroenis al bekend met Huski Reizen vanaf het jaar 2000 door zijn werkzaamheden als eigenaar van het touringcarbedrijf Kassing Tours. Onder meer door de ambitie van Jeroen groeit Huski Reizen in de jaren daarna verder uit als succesvolle reisorganisatie voor scholen. Inmiddels organiseert Huski ook zeilkampen en wordt het pand in Zaltbommel door de nieuw aangeschafte materialen te klein.

2008 – Huski Reizen verhuist naar een nieuwbouwpand in Houten op een prachtige locatie midden in het land. Hierdoor hebben we genoeg ruimte om de komende jaren verder uit te breiden. Bovendien kunnen we onze activiteiten vanuit het midden van het land coördineren en kunnen we makkelijk en snel met onze wintersportmaterialen bij u op school langs komen!

2012 –  Huski Reizen blijft groeien. In 2012 voegt Huski de beachcamps toe aan het aanbod van actieve schoolreizen en de eerste kampen blijken een groot succes volgens docenten en deelnemers.

2013 –  In november 2013 neemt Huski reizen de buitensportorganisatie www.zwerfsport.nl met specialisatie scholen over. De buitensport heeft een enorme uitbreiding gekregen in locaties. Zo maakt Huski nu gebruik van extra locaties in de Belgische Ardennen.

2017 – Op veler verzoek wordt het aanbod van Huski Reizen compleet gemaakt met de uitbreiding van stedentrips.

Na alle jaren ontwikkeling zijn de basisgedachten echter nog steeds dezelfde: Schoolreizen dienen betaalbaar te zijn en bij Huski is geen reis hetzelfde omdat wij uiterst flexibel omgaan met de wensen van onze klanten. Met 21 enthousiaste medewerkers en ruim 1500 instructeurs in ons bestand maken wij van uw reis een geweldige sportieve ervaring!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan