choolkampen in Nederland
Schoolkampen in Nederland

Schoolreis Nederland

Een schoolreis in Nederland is een fantastische invulling voor een schoolreis dichtbij huis. Huski Reizen heeft verschillende arrangementen samengesteld maar maakt de programma’s ook op maat voor uw groep. Op de fiets naar een locatie dicht bij school of liever toch een andere streek ontdekken? Ons eigen land biedt volop afwisseling in culturele, sportieve activiteiten en natuurgebieden. Een schoolreis om naar uit te kijken en uiteindelijk ook lang op terug te kijken.

Huski Reizen biedt verspreid over Nederland uiteenlopende schoolreizen aan. Voor alle outdoor activiteiten die we in de Ardennen organiseren, kunt u ook terecht nabij Nijmegen, rondom Mook. In Friesland organiseren we zeilkampen en watersporten. Aan de Zeeuwse kust kunt u terecht voor een beachcamp met spectaculaire activiteiten als strandzeilen, kitebuggy en suppen.

Maar een stedentrip is in Nederland natuurlijk ook fantastisch om te doen. Wat denkt u van een schoolreis Maastricht aan de Maas met de Mergelgrotten en het Vrijthof. Een schoolreis naar  onze havenstad Rotterdam met de indrukwekkende ontwikkelingen op de Maasvlakte. Een schoolreis Den Haag met een kijkje in het Binnenhof, het lugubere Museum de Gevangenpoort in combinatie met  het strand van Scheveningen. Een schoolreis Amsterdam met de vele uiteenlopende musea: Tropenmuseum, Joods Historisch Museum, Paleis op de Dam en het, Anne Frank Huis.

Meer informatie en lastminutes

Kortom: ook voor een schoolkamp in Nederland moet u bij Huski Reizen zijn. Wij staan voor u klaar voor last minutes .

Voor meer informatie: bel 030 8000 600, vul ons contactformulier in of klik op de button voor een gratis offerte.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan