Amsterdam

Stedentrip schoolreis Nederland

Een stedentrip schoolreis Nederland is in deze onzekere tijden weer helemaal in the picture. Covid maakt het reizen met schoolklassen naar buitenlandse steden tenslotte onzeker. Waarom dan niet met de klas een stedentrip in Nederland maken? Klasgenoten onder elkaar, het slapen in een hostel, bezienswaardigheden van de stad beleven, musea bezoeken, een citygame spelen. Zelfs het eten bij de Mc Donalds hoeft niet te ontbreken. Deze schoolreis geeft een hele andere kijk op de stad: een schoolreis naar een Nederlandse stad is verrassender dan je denkt.

Nederland heeft uiteindelijk ook zoveel mogelijkheden op educatief, cultureel en sportief gebied. Ontdek de geschiedenis van Amsterdam: onze hoofdstad op palen gebouwd. Laat de leerlingen kennis maken met onze politiek in Den Haag. Maak een boottocht door de indrukwekkende havens van Rotterdam en ontdek het ontstaan van de Maasvlakte. Liever een combinatie van cultuur en sportief? in iedere stad zijn fietstochten mogelijk of kunnen we een uitstapje maken naar een skihal om te skiƫn of natuurgebied om bijvoorbeeld te mountainbiken of kanovaren.

VOORBEELDEN VAN STEDENTRIPS IN NEDERLAND:

De stedentrips in Nederland die we voor u uitgewerkt hebben, zijn een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Heeft u zelf een ander idee en kunnen wij dit voor u organiseren? Laat het ons weten. Alle programma’s worden in overleg op maat gemaakt.

Voor een gratis en vrijblijvende offerte neem contact met ons op via het contactformulier of offerteformulier.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan