Slider

Veiligheid

Huski Reizen houdt zich aan belangrijke richtlijnen en eisen om de veiligheid van haar klanten, instructeurs en medewerkers te waarborgen. Zo hanteren wij een Veiligheid Management Systeem, werken wij uitsluitend met gekeurde materialen, kiezen zorgvuldig onze partners, en leiden onze instructeurs volgens richtlijnen op. Uw all-in reis is bij Huski Reizen zodoende in veilige handen!

Veiligheid Management Systeem

Huski Reizen volgt een aantal belangrijke richtlijnen om uw veiligheid, maar ook die van onze instructeurs en medewerkers, te waarborgen. Deze richtlijnen hebben wij beschreven in ons Veiligheid Management Systeem, die wij conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm documenteren. Dit houdt in dat wij werken volgens vaste procedures. Huski Reizen is dan ook aangesloten bij de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland.

TÜV certificaat VeBON

Materialen checken

Huski Reizen werkt uitsluitend samen met gerenommeerde merken die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bovendien wordt ons materiaal goed onderhouden, en jaarlijks gekeurd volgens de normen van de VeBON.

VeBON branchevereniging

Partners screenen

Voor Huski Reizen is de samenwerking met partners erg belangrijk. Onze partners zijn bedrijven of instellingen waar wij ons aan willen committeren. Dit kan op basis zijn van veiligheid, materialen, werkprocessen of kwaliteitsnormen.

Opleiden van instructeurs

Wij vinden het belangrijk dat een instructeur over de juiste technische kennis en didactische vaardigheden beschikt. Nog belangrijker is het dat hij of zij uw leerlingen verantwoordelijk, veilig en enthousiast kan begeleiden. Om voor Huski Reizen als instructeur te werken hanteren wij daarom op het gebied van verantwoordelijkheid en sociale capaciteiten een hoge standaard. Voor zover een activiteit voor de veiligheid van de deelnemers naast verantwoordelijkheid en ervaring ook een hoge mate van technische kennis vergt, is een door de branche erkend diploma vereist. Zo zijn Huski-instructeurs die u begeleiden tijdens het klimmen en abseilen in het bezit van het sportkliminstructeur-outdoor diploma.

Huski Reizen heeft voor de overige activiteiten interne opleidingsprogramma’s opgezet om de kennis en vaardigheden geheel af te stemmen op onze werkwijze en onze doelgroep; uw leerlingen.  Via dit interne opleidingsprogramma leiden wij al jaren meer dan 40 buitensportinstructeurs en 130 wintersportinstructeurs per jaar op. Huski is bij de VeBON aangesloten. De VeBON controleert of onze interne opleiding aan de juiste richtlijnen voldoet. U kunt er dus zeker van zijn dat uw leerlingen veilig begeleid worden!

Lees meer over ons interne opleidingsprogramma.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan