Wintersport verblijf

Veiligheid

Huski Reizen houdt zich aan belangrijke richtlijnen en eisen om de veiligheid van haar klanten, instructeurs en medewerkers te waarborgen. Zo hanteren wij een Veiligheid Management Systeem, werken wij uitsluitend met gekeurde materialen, kiezen zorgvuldig onze partners, en leiden onze instructeurs volgens richtlijnen op. Uw all-in reis is bij Huski Reizen zodoende in veilige handen!

Veiligheid Management Systeem

Huski Reizen volgt een aantal belangrijke richtlijnen om uw veiligheid, maar ook die van onze instructeurs en medewerkers, te waarborgen. Deze richtlijnen hebben wij beschreven in ons Veiligheid Management Systeem, die wij conform de geldende veiligheidsnorm documenteren. Dit houdt in dat wij werken volgens vaste procedures.

Materialen checken

Huski Reizen heeft veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons materiaal wordt daarom goed onderhouden, en jaarlijks gekeurd volgens de geldende veiligheidsnormen.

Partners screenen

Voor Huski Reizen is de samenwerking met partners erg belangrijk. Onze partners zijn bedrijven of instellingen waar wij ons aan willen committeren. Dit kan op basis zijn van veiligheid, materialen, werkprocessen of kwaliteitsnormen.

Opleiden van instructeurs

Wij vinden het belangrijk dat een instructeur over de juiste technische kennis en didactische vaardigheden beschikt. Nog belangrijker is het dat hij of zij uw leerlingen verantwoordelijk, veilig en enthousiast kan begeleiden. Om voor Huski Reizen als instructeur te werken hanteren wij daarom op het gebied van verantwoordelijkheid en sociale capaciteiten een hoge standaard. Voor zover een activiteit voor de veiligheid van de deelnemers naast verantwoordelijkheid en ervaring ook een hoge mate van technische kennis vergt, is een door de branche erkend diploma vereist.

Huski Reizen heeft voor de overige activiteiten interne opleidingsprogramma’s opgezet om de kennis en vaardigheden af te stemmen op onze werkwijze en onze doelgroep; uw leerlingen.  Via dit interne opleidingsprogramma leiden wij al jaren meer dan 40 buitensportinstructeurs en 130 wintersportinstructeurs per jaar op.

Lees meer over ons interne opleidingsprogramma.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan