Schoolreis Praag
Schoolreis Stedentrip Praag met leerlingen

Schoolreis Praag

Een schoolreis Praag is een schoolreis naar één van de best bewaarde steden van Oost Europa. Praag heeft een historische centrum met vele smalle straatjes. “De Gouden Stad”, één van de bijnamen van Praag, ligt aan de rivier de Moldau. 
Opvallend is dat Praag nauwelijks heeft geleden onder al het oorlogsgeweld. Hierdoor is het centrum nog volledig intact. Bezoek de verschillende wijken en wordt overweldigd door alle historische gebouwen. Ook Praag heeft een plaats op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

De bekendste brug van Praag, de Karelsbrug, is één van de bekendste monumenten van de stad met een prachtig uitzicht over de stad, zeker als het donker is. De Praagse Burcht mag ook niet ontbreken om te bewonderen tijdens de schoolreis. Bewonder de architectuur of breng een bezoek aan de Joodse wijk. Geniet van een wandeling in de smalle steegjes of op de levendige pleinen. Het contrast tussen oud en modern is in Praag duidelijk zichtbaar. Een boot- of fietstocht of juist heel iets anders, alles is in overleg mogelijk.

Ook vanuit Praag zijn veel culturele excursies te maken. Denk aan het concentratiekamp Terezin of de veelbezochte Skoda fabriek. Een afwisselend aanbod om met de leerlingen te beleven.

Laat u tijdens de schoolreis Praag verrassen door deze mooie stad!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan