Schoolreis Praag Verblijf
Schoolreis Praag Verblijf

Verblijf stedenreis school Praag

Tijdens een stedenreis met school naar Praag kunnen we terecht in diverse hostels en hotels die geschikt zijn voor een schoolreis met leerlingen. U heeft de keuze voor een ligging in het centrum, buitenwijk of zelfs aan de rand van de stad. Afhankelijk van uw programma wensen adviseren we voor u een accommodatie die het meest daarop aansluit.

Kamers

De leerlingen kunnen verblijven in twee- of meer persoons slaapkamers al dan niet met eigen sanitair of gedeelde voorzieningen op de gang. Voor docenten regelen we indien mogelijk 1- of 2-persoons kamers. Het verblijf kunnen we op basis van logies met ontbijt verzorgen of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. Aan de hand van uw wensen stellen we het programma samen.

Faciliteiten

De moderne accommodaties in Praag beschikken meestal over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en hebben een 24-uur service. Daarnaast zijn de accommodaties gelegen in de nabijheid van bus- en metrostations. Natuurlijk kunt u binnen de rijtijden ook de touringcar gebruiken voor interessante excursies als Terezin. Kijk hier voor een indruk van de mogelijke schoolexcursies in Praag.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan