Schoolreis Berlijn met leerlingen
Schoolreis Berlijn

Schoolreis Berlijn

Een schoolreis Berlijn staat in het teken van geschiedenis. Indrukwekkende bezienswaardigheden als het Joods Monument, Checkpoint Charlie en de Berlijnse Muur vertellen veel over hoe Berlijn vroeger was, maar ook hoe het nu geworden is. Tijdens de excursies in Berlijn zullen de leerlingen geconfronteerd worden met het verleden. Zo zullen ze ervaren hoeveel impact de 2e Wereldoorlog en de koude oorlog gehad hebben.

Niet alleen de geschiedenis kenmerkt Berlijn, tegenwoordig is het een stad die 24 uur leeft. Er zijn vele andere bezienswaardigheden om te bezichtigen die het verleden even loslaten. Het is mogelijk om met de leerlingen een mooie rondvaart te maken over de rivier de Spree. Deze rivier kronkelt door en om de stad heen. Vanaf het water krijg je weer een andere kijk op de stad. Of verken de stad per fiets of bekijk Berlijn op grote hoogte vanaf de Fernsehturm bij Alexanderplatz.

De moderne kunst, door graffiti beschilderde gebouwen en de mooie architectonische hoogstanden, zoals de Reichstag geven een goede indruk van de stad. De bezienswaardigheden laten overal het rijke verleden en heden van Berlijn zien.  Zo kunnen we tijdens de schoolreis het programma van alle facetten voorzien of de schoolreis juist op een van de thema’s richten.

Kortom tijdens een schoolreis naar Berlijn kom je ogen te kort! 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan