Schoolreis Berlijn met leerlingen
Schoolreis Berlijn

Verblijf stedenreis school Berlijn

Voor uw stedenreis met school naar Berlijn heeft Huski Reizen accommodaties beschikbaar verspreid over de verschillende wijken in Berlijn. U heeft de keuze uit verschillende locaties in het centrum. Zo hebben we verblijven in de omgeving van Hauptbahnhof, Checkpoint Charlie en Alexanderplatz, maar het is ook mogelijk aan de rand van de stad, in Oost Berlijn te verblijven. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren we voor u een accommodatie die het beste daarop aansluit.

Kamers

Voor de leerlingen heeft u de keuze om in twee-, drie- of meer-persoons slaapkamers te verblijven al dan niet met eigen sanitair of gedeelde voorzieningen op de gang. Voor docenten kunnen we 1- of 2-persoons kamers organiseren. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. Ook is het mogelijk om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. Verspreid over de stad hebben we daar ook verschillende mogelijkheden in. Dit stemmen we in dat geval samen af op het programma.

Faciliteiten

De accommodaties beschikken vaak over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en 24-uur service. Over het algemeen is er in de nabijheid van uw verblijf ook bus- of tramhalte of een station van de U-Bahn of S-Bahn. Als de reis per touringcar gemaakt is kunt u binnen de rijtijden gebruik maken van de touringcar voor de nodige excursies.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan