Werkweek Praag
Vervoer Werkweek Praag

Vervoer Werkweek Praag

Touringcar

Een werkweek Praag is met 855 km vanaf Utrecht goed te bereiken met de touringcar. Met 1 of 2 nachtritten is het daarnaast ook nog eens voordelig. Ter plaatse heeft de groep zodoende ook de beschikking over de touringcar om excursies zoals Theresienstadt aan te kunnen doen.

Vliegtuig

Op circa 20 km buiten de stad ligt het vliegveld van Praag, waardoor een vliegreis naar Praag ook prima te doen is. In de stad zelf kan de groep in dit geval uit de voeten met het openbaar vervoer.

De keuze van vervoer is aan u. Voorop staat dat het heel handig is om ter plaatse de eigen touringcar en chauffeur beschikbaar te hebben. Maar het verblijf en het programma ter plaatse kan hierin de doorslag geven. Kiest u voor het verblijf in het centrum van Praag, dan is een touringcar ter plaatse minder van belang. Alleen voor het bezoek aan het concentratiekamp Terezin maar daar kunnen we het vervoer ter plaatse voor inschakelen. Als een bezoek aan de Skoda fabriek gewenst is, dan kan deze excursie op dezelfde dag gepland worden. Zodoende is het vervoer ter plaatse voordelig te organiseren. Een selectie van het excursie aanbod vindt u hier.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan