SchoolreisLondenVerblijf

Verblijf schoolreis Londen

Voor uw schoolreis Londen beschikken we over een groot netwerk van accommodaties. Dit zijn met name hotels en hostels die geschikt zijn voor een verblijf met leerlingen. U heeft de keuze uit een verblijf in het centrum, aan de rand van de stad of juist daar buiten. Uiteindelijk stemmen we het hotel of hostel af op de wensen en het budget van de school.

Kamers

De hotels en hostels beschikken over twee- of meer-persoons slaapkamers voor de leerlingen. De kamers kunnen over eigen sanitair beschikken of over gedeelde voorzieningen op de gang. Voor docenten kunnen we 1- of 2-persoons kamers aanvragen. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. We adviseren u daar graag in.

Faciliteiten

Over het algemeen beschikt het verblijf over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en een 24-uur service. Het uitgebreide metro netwerk van de stad zorgt er voor dat de meeste accommodaties in de nabijheid van een metrostation liggen. Als de schoolreis op basis van touringcar is, kunt u binnen de rijtijden ook de touringcar gebruiken voor de nodige excursies.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan