Slider

Beach activiteiten

Tijdens uw beachcamp schoolreis maken de leerlingen kennis met uiteenlopende beach activiteiten. Dat zijn beach activiteiten op het strand en watersport activiteiten. Het programma van uw schoolreis en de volgorde van de beach activiteiten zijn afhankelijk van uw situatie zoals de gewenste periode, tijdsduur, niveau, leeftijd van de leerlingen en het budget. De exacte invulling van de beach activiteiten tijdens uw schoolreis stemmen we daarom graag persoonlijk met u af.

EEN OVERZICHT VAN ALLE BEACH ACTIVITEITEN TIJDENS UW BEACHCAMP SCHOOLREIS:

Beachgames

In het mulle zand wordt het pas echt samenwerken tijdens een teamsport! Op een uitgezet veld kunt u onder leiding van een instructeur verschillende sporten uitproberen, als beach handbal, beachvolleybal, beach voetbal, beach rugby, of wat dacht u van beach tennis?

Boogschieten

Heeft u oog voor precisie en kunt u goed mikken? Tijdens het boogschutten kunt u uw skills op pijl houden! Na een korte uitleg over veiligheid en het gebruik van de boog, kunt u zelf aan de slag. Eerst even proberen, waarna we een wedstrijd gaan doen. Wie schiet al zijn pijlen raak, en heeft de meeste punten?

Disc golf

Discgolf is de frisbee variant van golfen. In teams doorloop je een parcours in de duinen. Welk groepje haalt in zo min mogelijk worpen met de disc (frisbee) de finish van elke hole? Een ronde mand doet dienst als polehole waar de frisbee in moet eindigen. Op het strand en in de duinen zijn diverse poleholes uitgezet. Discgolf is de ultieme beachsport!

Kajakken

Wie kan er het beste de golven trotseren? Een instructeur neemt u mee de zee op, waarna u uw spierkracht en uithoudingsvermogen kan laten zien. Het is heel erg gaaf om in de branding op de golven te kunnen varen! Ook als er geen golven zijn, is dit een hele leuke activiteit, want dan kunt u een spelletje kajakpolo spelen!

Kitebuggy

Klaar voor de ultieme strandactiviteit waarbij gevoel voor windkracht en sportiviteit belangrijk zijn? Stap dan in een kitebuggy! Door de vlieger boven de buggy te houden komt het karretje in beweging. Ook deze activiteit is geschikt voor alle niveau leerlingen: ervaring is niet vereist!

Powerkiten

Voel de snelheid en kracht van de wind! Op het brede stand gaan de leerlingen met een grote powerkite aan de slag. De instructeur legt de techniek uit en hoe de vlieger te sturen. We hebben de beschikking over verschillende maten kites, zodat we ons kunnen aanpassen aan de windkracht. Zo blijft de activiteit powerkiten veilig en super leuk!

Strandzeilen

Zeilen op het land? Ook dat is mogelijk op Brouwersdam! U stapt in een strandzeilwagen, ook wel blokart genoemd, en laat u door de wind voorttrekken over het brede strand. Door het grote zeil en het lichte karretje kan dat heel erg hard gaan! Sensatie en adrenaline is verzekerd! Belangrijk om te weten is dat iedereen aan deze activiteit kan deelnemen!

Suppen

Stand Up Paddle is de snelst groeiende watersport van dit moment! SUPPEN is een sport waarbij je met een groot en breed surfboard en een peddel het water op gaat. Het is hierbij de bedoeling dat je staand op het SUP-board door de branding heen peddelt. Uiteraard heb je bij kouder weer (of koud zeewater) een wetsuit aan.

Wandeltocht GPS

Na aankomst op locatie kunt u meteen beginnen met het verkennen van de omgeving! Huski heeft voor leerlingen een GPS klaarliggen, waarmee zij een route volgen naar het strand, door de duinen en langs paden. Uiteindelijk keren zij na 3 uur weer terug op de camping.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan