BeachcampHuski

Beach activiteiten

Tijdens uw beachcamp schoolreis maken de leerlingen kennis met uiteenlopende beach activiteiten. Dat zijn beach activiteiten op het strand en watersport activiteiten. Het programma van uw schoolreis en de volgorde van de beach activiteiten zijn afhankelijk van uw situatie zoals de gewenste periode, tijdsduur, niveau, leeftijd van de leerlingen en het budget. De exacte invulling van de beach activiteiten tijdens uw schoolreis stemmen we daarom graag persoonlijk met u af.

EEN OVERZICHT VAN ALLE BEACH ACTIVITEITEN TIJDENS UW BEACHCAMP SCHOOLREIS:

Powerkiten

Tijdens het powerkiten nemen de instructeurs de leerlingen mee in de techniek van het vliegeren. Snel zullen ze voelen hoeveel kracht zo’n vlieger heeft en leren ze de verschillende tricks met de kite. We hebben de beschikking over verschillende maten kites, zodat we ons kunnen aanpassen aan de windkracht. Zo blijft de activiteit powerkiten veilig en super leuk!

Kitebuggy

Ervaar de kracht van de vlieger en gebruik de wind om zo hard mogelijk over het strand te racen in een kleine kart. Ervaring is niet vereist bij kitebuggy: de activiteit is zo opgebouwd dat iedereen kan deelnemen. Sportiviteit en doorzettingsvermogen komen bij het kitebuggyen wel van pas.

XXL Sup

Wie durft er op de XXL sup? Het lijkt heel gemakkelijk omdat de sup zo groot is, maar het is nog best een uitdaging om hierop in evenwicht te blijven. Wie niet wil vallen, kan erop blijven zitten. Maar de echte diehards gaan natuurlijk staan! Door middel van goed teamwork bewegen de leerlingen zich voort, zodat iedereen lekker mee kan doen!

Strandzeilen

Misschien heb je ze al eens over het strand zien rijden: buggy’s met een groot zeil er op. Leer binnen no-time om over het brede strand te zeilen, voortgedreven door de kracht van de wind. Natuurlijk geschikt voor iedereen, boven de 150cm. Met strandzeilen is adrenaline en sensatie verzekerd!

Beachgames

Beachsporten zoals beachvolleybal, beachvoetbal, beachrugby, ultimate frisbee en handbal. Allemaal sporten die op het brede strand van de Brouwersdam gespeeld kunnen worden. In het mulle zand wordt het pas echt samenwerken tijdens een teamsport. De leerlingen kunnen hier verschillende sporten uitproberen in toernooivorm.

Waterjump

Actie & sensatie voor groot en klein. Deze mega schans is acht meter hoog en staat garant voor spectaculaire afdalingen en een verfrissende duik in het Grevelingenmeer. Iedereen kan op zijn eigen tempo en eigen manier de schans af. Met een matje, een band of als treintje met de hele groep. Waterpret verzekerd!

Bumperbal

Wie kan er tegen een stootje? Kom langs voor een potje voetballen in een opblaasbare bal. Deze nieuwe teamsport heeft een echte funfactor! In een opblaasbare bal met handvaten waar je jezelf goed mee vast kan houden, zodat je goed kan beuken en botsen tijdens een potje voetbal tegen je klasgenoten. Meenemen: een goede conditie en een goed humeur!

Teambuilding games

De teambuilding games zijn gericht op samenwerking. Dat klinkt heel serieus, maar schrik niet, ze hebben natuurlijk een hoog fun gehalte! We beschikken over verschillende games, zodat we voor elk niveau passende spellen uitzoeken. Welke games het zijn? Dat blijft nog een verrassing. Want hoe minder jij je hebt voorbereid, hoe leuker het is.

Archery Tag

Archery Tag is het beste te beschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball. Gewapend met een speciaal hiervoor ontworpen pijl en boog zoek je dekking achter een van de obstakels in het veld. Samen met je klasgenoeten voer je de afgesproken tactiek uit om de tegenstander uit te schakelen.

Boogschieten

Wie ontpopt zich tot dé Robin Hood van het strand? Gewapend met pijl en boog probeer je bij deze sport zo vaak mogelijk in de roos te schieten. De instructeurs leert de leerlingen alles over de techniek: focus en rust zijn het geheim. Aan het eind van deze clinic heb je de roos vast en zeker een keer geraakt. Of scoor als team de meeste punten en ga samen voor de overwinning!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan