Schoolreis verzekering

Een schoolreis met Huski Reizen wilt u zo goed mogelijk voorbereiden. Als u met een groep leerlingen op schoolreis gaat, heeft u een bijzondere verantwoordelijkheid voor alle deelnemers. Voor de beste voorbereiding sluit u een passende reisverzekering bij Huski af. Met de Groeps- en School reisverzekering is de hele groep goed verzekerd. Of u nu met 10 of met 500 deelnemers op pad gaat. Een geruststellende gedachte voor u en de thuisblijvers.

Het voordeel van een schoolreisverzekering is voor u als docent dat u zeker weet dat iedere leerling en uw collega’s goed verzekerd zijn! Gemiddeld kost de schoolreisverzekering per persoon de helft van wat een individuele reisverzekering kost. De leerlingen zonder eigen doorlopende reisverzekering zijn dus een stuk gunstiger uit. De leerlingen die een eigen reisverzekering (met dekking voor wintersport/bijzondere sport) hebben betalen wat extra, maar u weet wel zeker dat ze een volledige dekking hebben.

De schoolreisverzekering biedt dekking voor:

  • Personenhulp bij ongeval, ziekenhuisopname of als u plotseling terug naar huis moet
  • Extra geneeskundige kosten (omdat de dekking van een ziektekostenverzekeraar per deelnemer kan verschillen en in het buitenland vaak te kort schiet)
  • Ongevallen bij overlijden of blijvende invaliditeit
  • Aansprakelijkheid en rechtsbijstand
  • Schade logiesverblijven
  • Bagage

Gaat u tijdens uw schoolreis winter- en/of bijzondere sporten* ondernemen dan is dat via Allianz Global Assistance gedekt. U bent dan extra verzekerd voor:

  • Winter- en bijzondere sporten *
  • Transport van de piste (incl. helikoptervervoer)
  • Gipsvlucht

*Sporten als wintersport, klimmen, abseilen, highropes, deathride, klettersteig, tokkelen, grot verkennen en canyoning.

Waarom een Schoolreisverzekering bij Huski Reizen?

Als u hulp of advies nodig heeft tijdens de reis, kunt u het noodnummer van Huski Reizen of de alarmcentrale van Allianz Global Assistance dag en nacht bellen.

Bovendien kunnen wij u een premie per persoon per dag aanbieden, in plaats van een groepsprijs. Wij weten uit ervaring dat er op het laatste moment nog leerlingen willen aansluiten of toch niet meekunnen met een reis. In dat geval kan een groepspremie niet altijd handig zijn en vaak duurder uitvallen dan nodig. Als u een premie per persoon betaalt, loopt u als docent geen onnodige risico’s.

Voor het afsluiten van een groepsverzekering, of vragen hierover kunt u terecht bij uw Huski contactpersoon.