WerkweekArdennenCatering2

Catering werkweek Ardennen

Een werkweek Ardennen is op verschillende manieren te organiseren. Allereerst maakt u een keuze uit de verschillende verblijfsmogelijkheden. Als de keuze voor het verblijf voor uw werkweek Ardennen gemaakt is, kunnen we de catering daarop afstemmen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de maaltijden te verzorgen:

  • De groep ontvangt de ingrediĆ«nten van Huski waarmee de deelnemers zelf de maaltijden bereiden. De deelnemers worden in corvee groepjes ingedeeld zodat alle deelnemers een keer aan de beurt komen met koken, tafeldekken, afruimen en de vaatwas te doen.
  • De groep verdelen we in kookgroepjes van 5 personen. Iedere kookgroep is zelf verantwoordelijk voor de bereiding van zijn eigen maaltijd. Huski levert de ingrediĆ«nten aan of de deelnemers ontvangen budget en kopen zelf de maaltijd in. Op deze manier bepalen de leerlingen zelf wat er op het menu staat en leren ze te overleggen en te budgetteren: een leerzame invulling. 
  • In een jeugdherberg bereid de keuken de maaltijden. Leerlingen hebben corveedienst.
  • De school kan de catering ook zelf regelen.

Neem contact met ons op voor deskundig advies: 030 8000 600.
Natuurlijk denken we graag met u mee en kunnen we u van nodig advies voorzien. Ons deskundige team stelt namelijk al meer dan 20 jaar Ardennen schoolreizen samen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan