Survivalkamp Ardennen verblijf 1

Ardennenkamp Verblijf

Voor een Ardennenkamp organiseert Huski Reizen inclusief het verblijf op diverse manieren. Samen met u stemmen we de overnachtingsvorm af die het beste bij uw groep past. Het doel van het Ardennenkamp is hier ook bepalend in. U heeft de volgende keuzes in verblijf tijdens uw Ardennenkamp:

Actieve schoolkamp Ardennen

Groepshuizen

Voor uw actieve schoolkamp in de Ardennen heeft Huski de beschikking over groepshuizen. In ieder groepshuis heeft u voor uw eigen groep een zelfstandig verblijf. We plaatsen dus geen groepen bij elkaar. Groepshuizen hebben over het algemeen grotere slaapkamers of slaapzalen. Vaak zijn er voor de docenten ook eigen slaapkamers. In de groepsruimte kunt u samen eten, met uw leerlingen bij elkaar zitten en een avondprogramma houden. Er is een goed ingerichte keuken waar leerlingen gezamenlijk kunnen koken. Een verblijf in een groepshuis heeft natuurlijk positieve invloed op het groepsproces tijdens uw actieve schoolkamp Ardennen.
Actieve werkeek Ardennen

Bungalows

Een actieve werkweek Ardennen: op de locatie in Coo heeft Huski de basis op het Bungalowpark Domaine Long Pré. Het verblijf tijdens uw schoolkamp Ardennen kunnen we hier verzorgen voor ca. 200 personen. De appartementen bieden plaats aan vier of zes personen.  Een verblijf in appartement vergt zelfstandigheid omdat de leerlingen zelf koken. Op het park is het ook mogelijk de maaltijd(en) via het restaurant van het park te laten verzorgen. Bij mooi weer kunnen de leerlingen na alle outdoor activiteiten gebruik maken van het zwembad. Tevens maken we gebruik van Center Parcs, maar het bungalowpark in Coo is een comfortabele uitvalsbasis van uw actieve werkweek in de Ardennen.

Ardennen schoolkamp tentenkamp

Tentenkamp

Uw buitensportkamp Ardennen dichtbij de natuur en activiteiten? Dan kiest u voor het verblijf in een tentenkamp op een camping. We hebben de beschikking over eenvoudige natuurcampings maar ook luxere campings. De luxere campings zijn bijvoorbeeld voorzien van een zwembad. Ons streven is maximaal met één school op een camping te verblijven. Het tentenkamp bestaat uit grote partytent(en) met tafels, banken en kookmateriaal. Deze staan al klaar bij aankomst. De deelnemers verblijven met twee of vijf personen in een tent. Samen met de leerlingen zetten we deze slaaptenten op. Deelnemers nemen zelf een slaapzak en slaapmatje mee. Uiteindelijk is dit een prima en betaalbare vorm van verblijf voor een buitensportkamp Ardennen.

Werkweek Belgische Ardennen

Jeugdherbergen

Tijdens een werkweek in de Belgische Ardennen kunt u ook terecht in een jeugdherberg. Een jeugdherberg biedt meer comfort doordat de maaltijden voor uw groep verzorgd worden. Het verblijf is in meerpersoonskamers en de accommodatie beschikt over verblijfsruimte om de avonden met elkaar door te brengen.

Een bivak bouwen in de Ardennen.

Bivak

De echte avonturiers gaan op bivak. Onze instructeur leert de leerlingen een bivak te bouwen van zeilen en touwen, waaronder zij de nacht zullen doorbrengen. Een nachtleven om nooit te vergeten: in het bos, primitief, dicht bij de natuur en gewekt worden door de vogels. Huski beschikt over een eigen bivakterrein. Een nacht in een bivak is ook te combineren met een verblijf in een tent of groepsaccommodatie.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan