Slider

Verblijf stedenreis school Parijs

Voor een stedenreis met school naar Parijs hebben we een samenwerkingsverband met diverse accommodaties. Dit zijn (budget) hotels in de buitenwijken en hostels in de stad zelf. De accommodaties zijn stuk voor stuk geschikt voor een culturele schoolreis met uw leerlingen. Afhankelijk van uw wensen of het budget adviseren we u een accommodatie die het beste daarop aansluit.

Kamers

De budget hotels in Parijs beschikken over twee- en driepersoons slaapkamers voor de leerlingen. Deze kamers zijn doorgaans voorzien van eigen sanitair. Bij een verblijf in een hostel zijn de slaapkamers meestal groter. Tevens kan het zijn dat er gedeelde voorzieningen op de gang zijn. Voor docenten zijn over het algemeen overal 1- of 2-persoons kamers beschikbaar. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. Uiteindelijk nodigt de stad natuurlijk ook uit om gezellig samen uit eten te gaan. Of laat de leerlingen zelf een maaltijd te laten kiezen. Dit soort details stemmen we bij het samenstellen van het programma verder met u af.

Faciliteiten

De hotels en hostels beschikken vaak over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en 24-uur service. Door het uitgebreide metro netwerk is er bij de meeste accommodaties in de directe omgeving een metro station aanwezig.  Zolang het binnen de rijtijden van de touringcar past, kunnen we de touringcar ook inzetten voor de nodige excursies in of buiten de stad.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan