Slider

Studiereis Parijs vervoersopties

Een studiereis Parijs maken we op maat. Uw keuze van het vervoer is persoonlijk en door u zelf te bepalen. Deze keuze zal ook afhangen van het verblijf en de gewenste invulling van het programma ter plaatse. Kiest u bijvoorbeeld voor een bezoek aan Disneyland Parijs, dan is het praktisch en voordeliger per touringcar te reizen.

Touringcar

Het vervoer voor een studiereis naar Parijs wordt in de meeste gevallen per touringcar georganiseerd. De bereikbaarheid is prima en in nog geen 6 uur kan de groep al in hartje Parijs staan. Ter plaatse kan de touringcar ingezet worden, zolang dit in de rijtijden van de chauffeur past. Het excursieprogramma stemmen we samen met de school af.

Trein

Een duurzame manier van reizen is het reizen per trein. Met de hogesnelheidslijn leent de trein zich uitstekend om naar de stad Parijs te reizen. De Thalys kan uw groep in nog geen 4 uur reistijd in Parijs brengen. Het uitgebreide metro netwerk in de stad Parijs geeft de groep de vrijheid om zelf de bezienswaardigheden van de stad te kunnen bekijken.

Vliegtuig

Liever een vlucht regelen voor deze schoolreis? Dit is mogelijk vanaf Amsterdam en Eindhoven. Zodra de periode van de reis bekend is en het aantal deelnemers compleet, vinden wij voor u de meest aantrekkelijke prijs en vluchttijden.

Alle schoolreizen maken wij op maat. Laat ons uw wensen weten en wij stellen het programma voor u samen: bel ons op 030-8000 600 of vul het offerte formulier in.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan