Schoolreis Rome Verblijf
Schoolreis Rome Verblijf

Verblijf stedenreis school Rome

Voor uw stedenreis met school naar Rome hebben we de beschikking over diverse accommodaties. Allen zijn uitermate geschikt voor een educatieve schoolreis met uw leerlingen. De meeste hostels en hotels waar we mee samenwerken zijn centraal gelegen in de nabijheid van Station Roma Termini. Op dit station arriveert u wanneer u vanuit Nederland vliegt naar Fiumicino Airport. Vanuit Station Roma Termini rijden er tevens diverse metro’s het centrum van Rome in. Veel van de bezienswaardigheden zijn echter ook wandelend te bereiken. Afhankelijk van uw wensen of budget adviseren we voor u een accommodatie die het meest daarop aansluit.

Kamers

De leerlingen verblijven doorgaans in meer-persoons slaapkamers al dan niet met eigen sanitair of gedeelde voorzieningen op de gang. Voor docenten zijn over het algemeen 1- of 2-persoons kamers beschikbaar. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. Dit soort details stemmen we samen u af, zodra we de programma wensen en excursies inventariseren.

Faciliteiten

De moderne accommodaties beschikken meestal over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en hebben een 24-uur service. Daarnaast zijn de accommodaties over het algemeen gelegen in de nabijheid van bus- en metrostations.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan