Vliegtuigstedentrips

Vervoer Werkweek Rome

Vliegtuig

Een werkweek Rome per touringcar was in het verleden een normale zaak. De laatste jaren heeft het vliegverkeer echter een vlucht gemaakt. Een reis per vliegtuig naar Rome is sneller en vaak ook nog eens goedkoper. De meeste werkweken naar Rome organiseren we dan ook per vliegtuig. Heeft u de deelnemerslijst met leerlingen duidelijk, dan boeken wij de meest interessante vliegtickets en vliegtijden voor uw schoolreis Rome.

Vanaf Rotterdam The Hague Airport en Amsterdam Schiphol zijn rechtstreekse vluchten naar Rome te boeken. De vliegtijd vanaf Rotterdam bedraagt ongeveer 2 uur en 10 tot 20 minuten en vanaf Amsterdam 2,5 uur.

Het vliegveld Fiumicino ligt op ca. 30 km afstand van de stad Rome. De transfer naar de stad kan met de lokale bus, shuttle bus. Deze bus vertrekt regelmatig en brengt de groep binnen een uur naar het station Termini in Rome brengt. Ook is het mogelijk met de trein vanaf het vliegveld te reizen. In dat geval duurt de reis naar het station 30 minuten, maar de prijs ligt dan weer hoger. Vanaf station Termini biedt het metronetwerk alle mogelijkheden om in korte termijn bij het hotel of hostel te arriveren. Maar vanaf het station zijn veel hostels en hotels ook goed te voet te bereiken.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan