Anwärter – Snowsports Nederland

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Snowsports-Nederland-Huski-Reizen.png

De anwärter opleiding tot skileraar is super leuk en leerzaam! Je bent de hele dag bezig met skiën.

Elke ochtend krijg je skitraining, je leert veel over skitechnieken en wordt een betere skiër. Daarnaast leer je natuurlijk ook om zelf skiles te geven, uitleggen, demonstreren en feedback geven.

In de middag wordt de praktijktraining ondersteund met theorie over skimateriaal, organisatie en veiligheid. 

In de avonduren heb je de tijd om alles nog even na te bespreken met elkaar en kun je vragen stellen aan de coaches van Snowsports. Snowsports werkt samen met de beste opleiders van Oostenrijk. Zij hebben de hoogst haalbare kwalificering en leren jou alles wat je moet weten als skileraar. 

Met Snowsports verblijf je in luxe sporthotels. Zo kun je goed herstellen en regenereren na intensieve opleidingsdagen. Tijdens de opleidingen zijn er Nederlandse begeleiders en gediplomeerde skileraren aanwezig die jouw helpen met de theorie en praktijk. Met Snowsports reis je gezamenlijk naar Oostenrijk per touringcar of nachttrein. Je kunt natuurlijk ook zelfstandig aanreizen. 

Een goede voorbereiding is belangrijk voor een goed resultaat, daarom kun je met Snowsports voorbereidingstrainingen en een online cursus Duits volgen. 

Meer informatie vind je op de website van Snowsportsnederland.

HUSKI REIZEN VACATURE

Huski Reizen organiseert wintersportreizen voor scholen van oktober t/m mei! Wij bieden de schoolgroepen een geweldige en sportieve uitdaging in Oostenrijk aan, waar ze kennis kunnen maken met het skiën of snowboarden. Om leerlingen te leren skiën of snowboarden en vooral veel sneeuwplezier bij te brengen, gaan met iedere schoolreis Huski wintersportinstructeurs mee. Wij zoeken met name instructeurs voor de maanden januari, februari en/of maart. 

Meld je snel aan!

Mail: instructeurs@huski.nl

Kantoor: 030-8000607

WhatsApp: +31 6 40929001