Slider

Haal meer uit uw werkweek

Voor schoolreizen zijn verschillende benamingen zoals schoolexcursie en schoolkamp. Maar een schoolreis wordt ook nogal eens verwoord als werkweek. Een vreemde benaming eigenlijk: de gemiddelde werknemer heeft namelijk een heel ander idee bij het horen van deze naam.

Maar er zijn wel degelijk overeenkomsten. Een werkweek als schoolreis valt doorgaans op dezelfde dagen als een werkweek van veel werknemers: namelijk van maandag t/m vrijdag. Daarnaast wordt tijdens een schoolreis ook gewerkt. Namelijk aan groepsvorming, persoonlijke ontwikkelingen en sociale omgangsvormen.  Maar iedere school heeft daar zo zijn eigen ideeën over. Teambuilding voor alle klassen of juist teambuilding per klas of gewoon een mooie afsluiting van een schooljaar en samen er even tussenuit.

Het aanbod van schoolexcursies is natuurlijk enorm en er zijn zoveel keuzes te maken. Krijgen de leerlingen de keuze uit verschillende schoolexcursies, om de motivatie tijdens de reis te verhogen of juist met alle leerlingen op pad om de teamspirit te vergroten. Wordt het een actieve schoolreis, een combinatie van actief en cultuur, of een schoolexcursie met voornamelijk culturele uitstapjes. Is die keuze uiteindelijk gemaakt dan zijn er ook weer verschillende mogelijkheden. Een actieve schoolreis Ardennen, een skikamp met school of een actieve schoolreis in Nederland: beachcamp of zeilkamp. Of een schoolexcursie naar een buitenlandse stad: zoals een werkweek Berlijn, werkweek Londen, Parijs, Barcelona, Krakau, Rome, Aken, Hamburg, Edinburgh. Maar in Nederland zijn natuurlijk ook nog heel veel steden te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, Rotterdam of Maastricht. Een prima keuze voor de leerlingen die wat minder te besteden hebben en minstens zo leuk.

Huski Reizen stelt de schoolreizen persoonlijk met de school samen. We lopen alle wensen en mogelijkheden door en bekijken samen welke invulling het beste bij uw schoolreis past. Met als resultaat dat uw werkweek meer dan een schoolreis zal zijn!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan