Amsterdam

Haal meer uit uw werkweek

Een werkweek heeft verschillende betekenissen. Als we het bij Huski Reizen over een werkweek hebben, hebben we het over een schoolreis, schoolexcursie of schoolkamp. Een werkweek is eigenlijk een vreemde benaming: de gemiddelde werknemer heeft namelijk een heel ander idee bij het horen van deze naam.

Maar er zijn wel degelijk overeenkomsten. Een werkweek als schoolreis valt doorgaans op dezelfde dagen als een werkweek van veel werknemers: namelijk van maandag t/m vrijdag. Daarnaast wordt er tijdens een schoolreis ook gewerkt. Namelijk aan groepsvorming, persoonlijke ontwikkelingen en sociale omgangsvormen.  Maar iedere school heeft daar zo zijn eigen idee├źn over. Teambuilding voor alle klassen of juist teambuilding per klas of gewoon een mooie afsluiting van een schooljaar en samen er even tussenuit.

Het aanbod van schoolexcursies is natuurlijk enorm en er zijn zoveel keuzes te maken. Krijgen de leerlingen de keuze uit verschillende schoolexcursies, om de motivatie tijdens de reis te verhogen of juist met alle leerlingen op pad om de teamspirit te vergroten. Wordt het een actieve schoolreis, een combinatie van actief en cultuur, of een schoolexcursie met voornamelijk culturele uitstapjes. Is die keuze uiteindelijk gemaakt dan zijn er ook weer verschillende mogelijkheden. Een werkweek Ardennen oftewel een actieve schoolreis Ardennen, een skikamp met school of een actieve schoolreis in Nederland: beachcamp of zeilkamp. Of een schoolexcursie naar een buitenlandse stad: zoals een werkweek Berlijn, Londen, Parijs, Barcelona, Krakau, Rome, Aken, Hamburg, Edinburgh. Maar in Nederland zijn natuurlijk ook nog heel veel steden te ontdekken. Denk aan Amsterdam en Maastricht. Een prima keuze voor de leerlingen die wat minder te besteden hebben en minstens zo leuk.

Huski Reizen stelt de schoolreizen persoonlijk met de school samen. We lopen alle wensen en mogelijkheden door en bekijken samen welke invulling het beste bij uw schoolreis past. Met als resultaat dat uw reis meer dan een schoolreis zal zijn!

Schoolreis Ardennen
Schoolreis Ardennen

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan