Wintersport skigebieden

Skigebieden school skikamp

Voor een skikamp met school is het belangrijk dat de skigebieden beschikken over skipistes die voor alle niveaus geschikt zijn. Oostenrijk is natuurlijk rijk aan enorm veel prachtige skigebieden. Maar niet alle gebieden zijn geschikt voor de skikampen met onze scholen. Daarom heeft Huski een selectie van skigebieden gemaakt die ideaal zijn voor schoolgroepen.

De skigebieden beschikken dan ook over goede beginners mogelijkheden. Daarnaast bieden ze ook voldoende uitdaging voor de gevorderde wintersporters. Tevens kan de periode in het wintersportseizoen de keuze van het skigebied bepalen. Met de mogelijkheid om de gletsjer bij Kaprun te kiezen kunnen we het wintersport seizoen van begin tot eind benutten. Dat houdt in dat we rond de herfstvakantie al kunnen starten en het wintersportseizoen tot ver in het voorjaar door kan lopen.

Voor uw skikamp hebben we de keuze uit de volgende kerngebieden:

Heeft u voor uw skikamp een ander skigebied op het oog: informeer gerust naar de mogelijkheden !

Al meer dan 40 jaar ervaring

Met al meer dan 40 jaar tijd aan ervaring hebben we kennis en samenwerkingsverbanden opgebouwd. Zo kunnen we de kwaliteit en veiligheid van uw skikamp met school garanderen. Uiteindelijk is het belangrijkste dat iedereen weer gezond en wel terugkeert.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan