Slider

Skigebieden school skikamp

Voor een skikamp met school is het belangrijk dat de skigebieden beschikken over skipistes die voor alle niveaus geschikt zijn. Oostenrijk is natuurlijk rijk aan enorm veel prachtige skigebieden. Maar niet alle gebieden zijn geschikt voor de skikampen met onze scholen. Daarom heeft Huski een selectie van skigebieden gemaakt die ideaal zijn voor schoolgroepen.

De skigebieden beschikken dan ook over goede beginners mogelijkheden. Daarnaast bieden ze ook voldoende uitdaging voor de gevorderde wintersporters. Tevens kan de periode in het wintersportseizoen de keuze van het skigebied bepalen. Met de mogelijkheid om de gletsjer bij Kaprun te kiezen kunnen we het wintersport seizoen benutten. Dat houdt in dat we rond de herfstvakantie al kunnen starten en het wintersportseizoen tot ver in het voorjaar door kan lopen.

Voor uw skikamp hebben we de keuze uit de volgende kerngebieden:

Heeft u voor uw skikamp een ander skigebied op het oog: informeer gerust naar de mogelijkheden !

Corona maatregelen

Alle ogen zijn er natuurlijk op gericht om het komend winterseizoen in de skigebieden veilig en corona proof te laten verlopen. Zo wordt alles ingericht op 1 meter afstand en is er extra aandacht voor hygiëne en desinfectie mogelijkheden.

Voor de skiërs is het belangrijk de 1 meter afstand te houden en mondkapjes te dragen in de gondel, bij de skilift, in het restaurant en de kassa. De gebieden blijven in nauw contact met de Gesundheitsministerium und dem Fachverband der Seilbahnen, om zich te kunnen houden aan de juiste regelementen en up to date te blijven. Als voorbeeld leest u hier meer over het skigebied Alpendorf.

Al meer dan 35 jaar

Met meer dan 35 jaar tijd ervaring hebben we kennis en samenwerkingsverbanden opgebouwd. Zo kunnen we de kwaliteit en veiligheid van uw skikamp met school garanderen. Uiteindelijk is het belangrijkste dat iedereen weer gezond en wel terugkeert.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan