Wintersport verblijf skikamp

Skikamp en snowboardkamp Oostenrijk

Voor een skikamp en snowboardkamp naar Oostenrijk voor scholen heeft Huski een groot aanbod van accommodaties. Overdag leveren de deelnemers sportieve prestaties tijdens het ski- en snowboardkamp. Belangrijk is dan ook om ’s avonds aan te kunnen schuiven voor een smakelijke en voedzame maaltijd en ’s nachts te beschikken over een goed bed.

Verblijf

Wij hebben de beschikking over accommodaties van 50 tot meer dan 200 personen. De keuze van accommodatie maken we op basis van uw wensen en de beschikbaarheid. Zo zijn er accommodaties waar u met uw eigen groep kunt verblijven of waar meerdere groepen terecht kunnen.  De meeste accommodaties liggen tussen de 5 en 20 minuten rijden van de skipiste. Het vervoer van en naar de skipiste regelen wij voor u.

Catering

Na een intensieve dag is het heerlijk zorgeloos aanschuiven aan het diner! Het verblijf tijdens uw skikamp is op basis van half pension. De leerlingen kunnen zelf hun lunch regelen bij een restaurant op de piste. Het ontbijt is in buffetvorm en in sommige accommodaties wordt het ontbijt per tafel klaargezet. Het avondeten is een driegangenmenu bestaande uit soep, de hoofdmaaltijd en een dessert. Bij het avondeten staat er in principe altijd een kan water of ranja op tafel.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan