Zeilkamp Friesland Locatie

Locatie schoolkamp zeilen

Een schoolkamp zeilen organiseert Huski op verschillende locaties in Friesland. Deze zeillocaties zijn ideaal omdat ze allemaal over een groepsverblijf en een ligging direct aan het water beschikken. Op deze manier kunnen we voor het zeilen en surfen direct het water. De start is rondom de zeilschool waar we rustig de basistechnieken onder controle kunnen proberen te krijgen. Al snel kunnen we verder en als de mogelijkheden er zijn, zou je bij wijze van spreken heel Friesland kunnen bezeilen.

De bereikbaarheid van de zeillocaties is prima. De zeillocaties liggen op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Utrecht. Eenmaal op de bestemming waan je je in een hele andere wereld. Een rustige omgeving doordat de zeilscholen aan de rand van kleine, stille dorpjes liggen. Voor een schoolkamp erg prettig dat er verder niets te beleven valt in het dorp. Zo houden we de schoolgroep goed bij elkaar. Daarnaast staat het hele programma in het teken van de groep en de watersporten. Het vervoer ter plaatse is dus niet nodig.

Friesland heeft prachtige meren, uitgestrekte weilanden, knusse dorpjes en gezellige mensen. Deze andere omgeving en het programma op het water zorgen voor een heerlijke tijd in de buitenlucht. Tijdens het zeilkamp komen diverse watersporten aan bod. Een zeilkamp in Friesland is dan ook een leerzaam schoolkamp.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan