ZeilkampFrieslandVerblijf

Verblijf schoolreis zeilkamp

Voor uw schoolreis zeilkamp organiseert Huski het verblijf in een groepsaccommodatie. Overdag worden de deelnemers volop vermaakt met watersport activiteiten als zeilen en surfen. Na een hele dag actief op het water is het daarom fijn om terug te kunnen keren in een eigen comfortabele groepsaccommodatie.

De groepsaccommodaties:

  • Verblijf voor schoolgroepen tot 130 personen.
  • Meerpersoonsslaapkamers voor de leerlingen.
  • Kleinere slaapkamers voor het docententeam.
  • Gezellige groepsruimte voor eten en avondprogramma.
  • Goed ingerichte keuken.
  • Direct aan het water en bij de zeilboten

Huski heeft inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd en goede contacten met diverse zeilscholen. Op deze manier hebben we de mogelijkheid uit verschillende zeillocaties en accommodaties te kiezen. Het voordeel hiervan is vooral dat we het verblijf tijdens uw zeilkamp zo goed mogelijk kunnen afstemmen op de wensen van uw groep.

Alle accommodaties liggen op loopafstand van het water. Zodoende kunnen we direct met de watersport activiteiten starten. In de avonduren kan er een avondprogramma georganiseerd worden. Dat kan in de accommodatie zelf of in de tuin of op het terras van de accommodatie. Een kampvuur mag bijvoorbeeld tijdens dit soort schoolreizen natuurlijk niet ontbreken. Bij het knapperende kampvuur is het gezellig na kletsen. Tenslotte is dit een ideaal moment voor de sterke verhalen.

De instructeurs verblijven op dezelfde zeil locatie. Op deze manier kunnen zij samen met de docenten het programma iedere avond evalueren. Daarnaast merken we dat de aanwezigheid van de instructeurs de sfeer en betrokkenheid zeker ten goede komt. Kortom, samen met de docenten zorgen we ervoor dat deze schoolreis zeilkamp een succes wordt.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan