Werkweek zeilen Activiteiten

Activiteiten watersport schoolreis

Tijdens schoolreis watersport maken de leerlingen kennis met allerlei watersport activiteiten. Het programma en de volgorde van de activiteiten zijn uiteindelijk afhankelijk van uw wensen. Denk dan aan de periode, tijdsduur, niveau, leeftijd van uw leerlingen en het budget. Het programma stemmen we daarom graag persoonlijk met u af.

De kracht van onze watersport schoolkampen is dat de begeleiding de hele week bij de schoolgroep verblijft. De instructeurs brengen de deelnemers de kneepjes van de verschillende watersporten bij. Bovendien zijn ze enorm enthousiast en beschikken over didactische vaardigheden om uw leerlingen op een positieve manier te motiveren. Veiligheid staat bovenaan bij Huski Reizen. Wij vinden het belangrijk dat een zeilinstructeur veilig les kan geven aan uw leerlingen. De zeilscholen waar Huski mee samenwerkt staan garant voor opgeleide instructeurs (minimaal CWO3) en zijn bij de HISWA aangesloten.

EEN OVERZICHT VAN ALLE WATERSPORT ACTIVITEITEN TIJDENS UW SCHOOLREIS:

Laser-pico varen

De Laser- pico is een kleine snelle boot waarbij uw deelnemers alleen of met zijn tweeën in een boot varen. Op een leuke actieve manier krijgen zij les van onze instructeurs die hen de beginselen van het Laser-pico varen leren en binnen no-time scheuren de deelnemers zelf over het water!
watersport schoolreis activiteiten

Surfen

Na een kleine uitleg op de kant gaan de deelnemers onder begeleiding van de instructeurs al gauw het water op. Na een aantal keer vallen en opstaan wordt er al snel echt gewindsurft en na wat training kunnen de deelnemers al snel gijpen en overstag gaan.

Valk zeilen

De valk wordt gezeild door vier of vijf deelnemers onder begeleiding van één instructeur. Samenwerken en naar elkaar luisteren is erg belangrijk bij het valk zeilen. Overdag kan er een tocht gevaren worden waarbij er in de middag geluncht wordt in een dorp langs het water. Tijdens deze tocht leren onze instructeurs uw deelnemers de beginselen van het valk zeilen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan