Slider

Verblijf stedenreis school Barcelona

Voor uw stedenreis met school naar Barcelona hebben we een nauwe samenwerking met diverse accommodaties. Zo zorgen we voor een comfortabel verblijf tijdens een culturele schoolreis met uw leerlingen. U heeft de keuze voor verblijf in het centrum, bijvoorbeeld bij las Ramblas, aan de rand van de stad of in één van de gezellige kustplaatsen aan de Costa Brava. Afhankelijk van uw wensen en budget gaan we op zoek naar een accommodatie die het meest daarop aansluit.

Kamers

Voor de leerlingen organiseren we twee-, drie- of meer-persoons slaapkamers al dan niet met eigen sanitair of gedeelde voorzieningen op de gang. Voor docenten kunnen we normaal gesproken 1- of 2-persoons kamers reserveren. Afhankelijk van de mogelijkheden van het verblijf kunnen we het ontbijt, lunchpakket en/of diner vooraf reserveren. Als daar geen mogelijkheden voor zijn, zijn er in de stad zelf ook voldoende mogelijkheden. Tapas eten in een authentiek Spaans restaurantje mag natuurlijk niet ontbreken. Uiteraard denken we daarin met u mee. 

Faciliteiten

De accommodaties in Barcelona zijn doorgaans gelegen in de nabijheid van busstations en metrostations. Als u met de touringcar naar Barcelona reist, kunt u natuurlijk ook de touringcar gebruiken voor de nodige excursies, mits dit binnen de rijtijden past.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan