Barcelona

Schoolreis Barcelona

Een schoolreis Barcelona staat hoog op het lijstje als het gaat om populaire steden binnen Europa. Het is de op één na grootste stad van Spanje en is gelegen aan een prachtig zandstrand. De beroemdste bezienswaardigheden van Barcelona zijn de prachtige bouwwerken van Antoni Gaudí met onder andere de Sagrada Familia, Parc Güell en Casa Mila. Maar Barcelona is natuurlijk veel meer dan alleen Antoni Gaudí. De stad is zeer divers met smalle straatjes, brede drukke winkelstraten, gezellige restaurantjes, historische gebouwen, een heerlijk klimaat en natuurlijk de bekende voetbalclub FC Barcelona. Barcelona is een echte wereldstad en een heerlijke bestemming voor uw schoolreis.

Barcelona is goed ingericht voor een schoolreis. Alle bezienswaardigheden in de stad zijn zeer goed bewegwijzerd. Veel van de bezienswaardigheden zijn wandelend te bewonderen. Daarnaast is er een goed openbaar vervoersnetwerk waarmee je je snel kunt verplaatsen. Ook een, door een Nederlandse gids begeleide, fietstocht langs veel van de highlights van de stad geeft je in korte tijd een goed beeld van de diversiteit die Barcelona rijk is.

Stedentrip Barcelona op maat

Iedere school en iedere groep is anders waardoor schoolreizen nooit hetzelfde zijn. Uw schoolreis stemmen we dan ook af op uw wensen en ideeën. Neem contact met ons op of vul het contact- of offerteformulier in en wij nemen contact met u op.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan