Wintersport materiaal 1

Materiaal wintersport schoolkamp

Voor uw wintersport schoolkamp zorgt Huski voor alle wintersport materialen. We beschikken in Houten over een grote loods met eigen ski’s, snowboards, schoenen, skistokken en helmen. Op deze locatie zorgen we er voor dat de wintersport materialen goed onderhouden en nauwkeurig afgesteld worden. Wij zorgen er dan ook voor dat u met de deelnemers bij aankomst op uw wintersport bestemming in Oostenrijk direct de piste op kunt.

Pasdag op school:

  • Ruime tijd voor uw wintersport schoolkamp komt Huski op uw school langs om ski- en snowboardschoenen en helmen te passen.
  • Op de vertrekdag rijdt de touringcar bij u op school voor met het zorgvuldig afgestelde ski- en snowboardmateriaal.
  • In Oostenrijk beschikken we over reserve materiaal om eventuele problemen met materiaal adequaat op te kunnen lossen.

Bij Huski WIN je waardevolle tijd op de skipiste!

Kortom, bij aankomst zijn de ski- en snowboardschoenen gepast en de ski’s en snowboards afgesteld. De deelnemers hebben tijdens de pasdag een helm gepast. Alle materialen zijn dan ook bij aankomst klaar voor gebruik. U hoeft dus niet eerst nog langs de skiverhuur.
De instructeurs van Huski zorgen voor de organisatie van het materiaal zodat dit in goede banen geleid wordt en vlot verloopt. Wilt u liever ter plaatse materiaal huren, dan zijn hier ook mogelijkheden voor.

Op deze manier gaan we goed voorbereid op pad voor uw wintersport schoolkamp.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan